-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lawyer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhabalar,
Arkadaşlar öncelikle Godaddy hosting ve domain hizmetlerinden yararlananlar var? Var ise eksileri ve olumlu yönlerini paylaşabilir misiniz?
Eğer Godaddy tercih edersek vergi vb. ödemiş oluyor muyuz, yoksa ödenmediği için mi bu kadar ucuz? Zira şuan itibariyle
İsimtescil'de 1 Domain + 1 Hosting(Standart) --> 120 TL
GoDaddy'de 1 Domain + 1 Hosting(Wordpress) --> Yine aynı rakam sanırım fakat domain ücretsiz...
Değerli fikirlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum...
Lawyer
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
godady artık paraya doymuş bir şirket dünyanın en büyük domain sağlayıcısı markum is.tscil zaten açlık ibaresi nerden para koparabilirim derdinde.
gözün kapalı git godadyden al...
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
PHP Developer , IT Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Godaddy 1. Yurtdışı firmadır. Registrar ucuzdur.. Çünkü yıllık fiyatları +1 yıl uzatmada ve transferde sizden 38 TL gibi bir ücret alıcaktır..
Domain 1 yıllık 2.50 tl alır 2nci yıl faiş miktarlarda satar. + yabancı firmalarda ugraşacagınıza türk firmalarından almak mantıklıdır..
Ama türk firmalarındanda natro isimtescil gibi DANGALAK firmalarıda önermem. Mesala : com.tr natro 48 tl satar+ kvdsi. ama nic.tr den 25 tl . 25 tlden alır %100 kar koyarak müşteriye satar. hosting de alacagınıza sunucu almanız sizin faydanızadır. hemen hemen aynı paraya gelir. bu konudada yardım istersen PM atarsan yardımcı olabilirim
İyi çalışmalar
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
isimtescilin 1 sene sattıgını 1 günde satıyordur. O yüzden sürümden kazanıyordur. Hem domain kayıt ederken ucuz ama yenilerden fiyatı artıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
PHP Developer , IT Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Alternatif gönderdim sana.
1 kişi bu mesajı beğendi.
chimera
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Otelcilik
-
-
Ad Soyad
V** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
6-7 farklı hosting firmasını kullandım godaddy den sağlamını daha görmedim. İlk tercihiniz godaddy olmalı. Herşey otomatik kullanması çok kolay. Sene sonunda yenileme ücretlerinde kod bularak indirim kullanabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dünyayı Kurtarmak.
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
arkadailar peki godaddy nin hosting ini önerirmisiniz. Godaddy mi hostgatormu hangisi daha iyi