Bugün sabah saatlerinde forumdan bir arkadaşımıza domain kayıt ettirdim. Kendi hesabımı verdim ve benim hesabım üzerinden domaini satın aldı. Sonrasında hesabımı tekrar aldım ve arkadaş hesaba kendi adresini, ad-soyadını yazdığı için hepsini değiştirdim. Az önce (23:30) hesabıma girmek istediğimde "Hesap Kilidini Kaldırma Talebi" sayfasıyla karşılaştım.

\\\\\ Hesap Kilidini Kaldırma Talebi

Güvenliğinizi sağlamak amacıyla Doğrulama Ofisimiz son hesap etkinliklerini doğrulamak için gereken belgeleri alana kadar alıcı hesabı ********* erişimi geçici olarak devre dışı bırakılmıştır. Önlem amaçlı bu adım sizi yani değerli müşterimizi çevrimiçi **************lardan ve kimlik hırsızlığından korumak için alınan bir güvenlik tedbiridir. Gerekli belgeleri aldıktan sonra hesabınızın durumunu yeniden değerlendireceğiz. Erişimin tekrar açıldığını belirten onay da dahil tüm bildirimler dosyadaki e-posta adresine gönderilecek.

Lütfen Unutmayın: Müşteri Hizmetleri bu doğrulama talebi için gerekli tüm süreçleri takip etmek durumundadır. Telefon sorguları bu işlem ile istenen belgeleri sağlamaya yönlendirilecektir. /////

Kendi kimliğimin fotoğrafını çekip gönderdim. 24 saat içerisinde mailime cevap geleceği söylendi. Ne yapmalıyım, neden böyle oldu ?

Param da hesabım da yandı sanırsam. Sizce cevapları ne yönde olur? Yardım edecek olan arkadaşlara teşekkürler.