-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Cloudflare için kötü diyene rastlamadım, ancak edindiğim izlenim insanlar bir süre kullandıktan sonra cloudflare kaynaklı sorun yaşıyorlar ve kullanmayı bırakıyorlar.
Cloudflare faydali bir sistem kabul, peki nasıl sorunlar çıkarıyor? kullanmalı mı kullanmamalı mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
En önemlisi de adsense gelirinde düşüş oluyor mu tecrübeli arkadaşlar bilgi paylaşırsa güzel olur. Kullanan çok köklü siteler gördüm ama büyük ihtimal onlar free paket kullanmiyordur
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Site hızlanacak, saldırılardan korunacağız, cdn hizmeti filan derken atladık hemen.
Ancak yeni kullanıcı olmama rağmen rocketloaderin bazen sitemi bozduğunu düşünüyorum.
Bir de yoğun saldırı olduğu zamanlar, ücretsiz hesapların erişimlerini kapattıklarını duydum. Nedir ne değildir tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyoruz.
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
bende kullanıyordum kaldırdım sitede çok kesinti yapıyor ve hızını yavaşlatıyordu kaldırdıkdan sonra gayet iyi oldu siteniz yeniyse kullanmayın.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adsense kullanacaksan cloudflareden uzak dur gelirler yarı yarıya düşüyor, ama sürekli saldırı alan bir siten varsa o zman bunu göze alıp kullanabilirsin
coddit.org -- Kod paylaşma ve yardımlaşma sitesi
Ademweb
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker ,Seo Uzmanı , Web Yazılım , Matbaa
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cloudflare sadece Siteyi korumakla Kalmıyor.Aynı zamanda Maximum Hızda Dns Oturmasını sağlıyor.
Örneğin Ben Aynı siteyi Farklı 5 Makinaya Kuruyorum. ( A ) makinasında site yavaslar yada başına bir iş gelirse , Cloudflare ile hemen IP değiştirip ( B ) makinasında sitemi calıstırabiliyorum.
43699
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ücretsiz versiyonu o kadar da iyi değil malesef. Eğer gerçekten sitenize fayda sağlamasını, DDoS saldırılarından tam anlamı ile korunmak istiyorsanız ücretli versiyonunu almanızı öneririm. Eğer sitenizin trafigi düşük ise ücretsiz versiyonu da şuan için işinizi görecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
videoavcisi adlı üyeden alıntı
Adsense nasıl düşüyor, yani etkisi nasıl oluyor, reklamlar mı görünmüyor, ziyaretçiyi mi engelliyor? Ya da başka birşey?
Hayır reklamlar falan görünüyor, ziyaterçilerde de sorun yok fakat cloud -flare hem sitenin hemde kullanıcıların ipsini gizleyip kendi ip leri üzerinden çalışıyor bunlarda adsense için sağlıklı ipler değil, adsense geliri için iplerin geçmişi de önemlidir kimlerle ortak kullanıldığıda
coddit.org -- Kod paylaşma ve yardımlaşma sitesi