Hayır reklamlar falan görünüyor, ziyaterçilerde de sorun yok fakat cloud -flare hem sitenin hemde kullanıcıların ipsini gizleyip kendi ip leri üzerinden çalışıyor bunlarda adsense için sağlıklı ipler değil, adsense geliri için iplerin geçmişi de önemlidir kimlerle ortak kullanıldığıda
Anladım, günlük hesaplama yapıldıktan sonra ay sonu kesinleşen rakamda bu gizli iplerden dolayı azalma oluyor diyorsunuz.
Şu anda bakıyorum google analitics de görünen günlük sayfa görüntüleme sayısı adsensenin raporunun yaklaşık 1,5 katı.
günlük raporlarda da saymadığı görüntülemer var demek ki...
Ek Olarak:
Cloudflare sadece Siteyi korumakla Kalmıyor.Aynı zamanda Maximum Hızda Dns Oturmasını sağlıyor.
Örneğin Ben Aynı siteyi Farklı 5 Makinaya Kuruyorum. ( A ) makinasında site yavaslar yada başına bir iş gelirse , Cloudflare ile hemen IP değiştirip ( B ) makinasında sitemi calıstırabiliyorum.
Örneğin Ben Aynı siteyi Farklı 5 Makinaya Kuruyorum. ( A ) makinasında site yavaslar yada başına bir iş gelirse , Cloudflare ile hemen IP değiştirip ( B ) makinasında sitemi calıstırabiliyorum.
Bu özelliğini kullanıyorum ben de, siteyi yeni sunucuya taşıyorum. Değişiklikleri domain üzerinden görmek için oradaki ipyi değiştiriyorum. yeni sunucudaki siteyi göstermesi bir dakika içinde gerçekleşiyor.
Fakat yeni sunucuya geçince artık cloudflare kullanmamayı düşünüyorum.