Charizard adlı üyeden alıntı

Çok güzel geri dönüşler alıyoruz hem konudan hemde pm olarak.Konu biraz daha açık kalmasını istiyorum.Ne kadar çok yorum o kadar çok kişi kazanır emin olun.

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Ek Olarak:
Adınıza üzüldüm. Panda güncellemesine suç bulmayalım sitemizi ele alıp güzelce inceleyelim.Spam kastınız mı ? illegal içerik varmıydı ? veya yanlış yapılan bir uygulama çalışma olabilir incelemek lazım.

Yardımcı olacağım size.



Kazancınız çok düşük günlük 1 tık alsanız bile daha yüksek kazanç sağlayabilirsiniz.Her ne kadar yerleşim kötüde olsa bu kazançın üstünde getirmesi gerekir.
Sitenizi incelemek isterim daha sonra .




Bu hite ben şuan günlük 5 lira alıyorum aylık 150 liradan kapatıyorum tek kadın sitemde.Geliriniz düşük.Ne kadar emek verdiniz ? harcamalarınız nedir ? aylık gider nedir söylermisiniz ?


Amacım anahtar teslim kendi tekniğimi uyguladığım hali hazırda kazandıran siteleri satışa çıkarmak.Bir nevi nabız yokluyorum.Elimde 40+ üzeri gelirli siteler var kimi yüksek kimi 1-2-3-4-5 tl gelirli.Hepsinide tek fiyat üzerinden vereceğim o yüzden böyle bir konu açtım.



Teşekkür ederim bende bekliyorum aktif etmeyi sabırsızlıkla.



Hesapmı ban yedi sitemi ? Sitenizde reklam çıkmıyor panele girebiliyorsanız site yemiştir.Yeniden değerlendirme gönderin.Ama önce sitenizi politikalara uygun hale getirmeniz gerek. + mobil uyumlu tema şart.




Hit ve yerleşime göre oranlar değişir.Net birşey söyleyemem veri olmadan.



Katılmıyorum.Ben her sitemi - sitelerimi kazanmak için açtım açıyorum.Hobi olarak yaptığınız işten kazanç beklemeyin.Kazanmak için hırs inanç ve bilgi gerekir.

11 günlük sitem bugün 3 lira bırakmış bu tesadüf değil azimdir.


Adsense kurcalama ile kazanç yükselmez.Adsensenin size sunduğu en iyi reklam yerleşimlerinide yapsanız olay sitede içerikte kullanıcıda bitiyor.




5-6 ayda kazancınız oldukça düşük.Hitleri nedir sitelerin ? Tema önemli yerleşim önemli.Mobil hitiniz varmı? varsa mobil temanız varmı ?




Gideriniz ne kadar oldu ? hitiniz nedir 200-500 tekilmi ?


Takip edin kazanan siz olun.


sizin söylediginiz bana pek inandirici gelmiyor 11 günlük siteniz 3TL birakmis? :)

Söyle bi düsünelim birinci Gün Host yeni aldiniz wp kurdunuz falan filen sitenizi ilk icerikler eklediniz zaten sitenizin index almasi en fazla 3-4 gün sürer ilk siraya cikacaksiniz siteye pek cok ziyaretci gelecek reklama tiklayacak falanda filanda sizde 3TL kazanacaksiniz 11 günde ya kusura bakmada ben yemem ! ;)

//EDIT

Adsense'yi unuttum pardon Adsenseye basvuracaksiniz isik hiziyla ayni gün cevap gelecek onaylayacak BOS SITEYE ve reklam kodlar gözükecek hersey hemen isleyecek... yaw arkadas masal anlatma...