lostyazilim

kendi kendime seo nasıl yaparım?

21 Mesajlar 2.279 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)

yakupqqq adlı üyeden alıntı

örnek vermem gerekirse "melih gökçek" ile ilgili sitemde 16 sonuç var. ama bu isimde ilk 500 bile değilim. reklamlarla hit sağlıyorum ama sanki resim sitesi gibi, millet resimlere bakıp gidiyor. popülerlik gerek.

tanıtım yazısı düşündüm. ucuzdur diye yeni akit gazetesine mesaj attım 1000tl+kdv dediler :)

Mesela bunu yazabilirsin komiklik diye :) Bu siteye yeni akite mi mesaj attın :D

Tanıtım yazısı için illa gazete gerekmez. Forumda ilgili E-Ticaret böümünde 5-15 arası çok kaliteli siteler var. Kendine hit getireceğine inandığın kelimelerde tanıtım yazısı verebilirsin. Ama senin alanın sosyal medya olmadan çöker.

wmaraci
reklam

3han 3han 3HanNET Tasarım&Yazılım Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web&Masaüstü Programlama
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 19 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
Seo için öncelikle web sayfanın bazı kriterlere uygun olması gerekmektedir, yani sayfa yapısının kod ve içeriğin kaliteli, hatasız olması gerekir, bunun denetimini ise http://wmaraci.com/seo-analiz ' den yapabilirsiniz, şahsi kanaatim en az %80 bir değer almanız gerekir. Bu adımdan sonra Keywords(Anahtar kelime),Açıklama Metni( Description), Sayfa Başlığı(Title) ve Sayfa Link(url)'i ile ilgili bilgi edinmeniz gerekir, çünkü sağlam bir seo çalışması için özgün makaleler yazmanız gerekir fakat sadece özgün makale ile bitmiyor, makalenin diğer kriterleri de önemli google vb. arama motorlarının makaleyi fark etmesi için. Makaleye vereceğiniz title, description, url ve keywords doğru şekilde yapılırsa ciddi anlamda kısa sürelerde iyi sıralamalar elde edersiniz.

3HanNET Web Tasarımı & Yazılım Teknolojileri - 3hannet.com

terzi312 terzi312 Wordpress PERFORMANS Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 410
  • Beğeniler 7 / 212
  • Ticaret 2, (%100)
Şu yöntemle sitene hit sağlayabilirsin:

http://wmaraci.com/forum/arama-motoru-optimizasyonu/organik-arama-hizlica-yukselin-190640.html

uzayperformans.com

yakupqqq yakupqqq Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)
sitemin 7 farklı sosyal medya hesabı var. facede 112 beğeni ama faceden gelen 1!!

wmaraci
wmaraci

lordex lordex LO LE Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1127
  • Beğeniler 67 / 135
  • Ticaret 14, (%100)
hocam sitenin adı bir kere palavra kim gelsin bu siteye* zaytung ozentısımısınız? ayrıca akite reklam :D hiç gülecegim yoktu neyse

• Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)

lordex adlı üyeden alıntı

hocam sitenin adı bir kere palavra kim gelsin bu siteye* zaytung ozentısımısınız? ayrıca akite reklam :D hiç gülecegim yoktu neyse

evet zaytungun özentisiyiz. zaytungda palavra haber yazmıyor mu? isimde palavra haber oldu. kara mizah haber okumak isteyen gelir.

ben sitemde chp ile ilgili bi haber yapar akite yayınlatırsam, bunu manşet yaparlar. buna öfkelelen chp li gazeteler sitemi kötüler. bu sosyal medyada yayınlanır.

al sana googleden 20-30k aranma. kim bu palavra haber ajansı :D işte dahiyane fikrim bu ama 150-200tl olsaydı hiç durmazdım :(

lordex lordex LO LE Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1127
  • Beğeniler 67 / 135
  • Ticaret 14, (%100)

örnek vermem gerekirse "melih gökçek" ile ilgili sitemde 16 sonuç var. ama bu isimde ilk 500 bile değilim. reklamlarla hit sağlıyorum ama sanki resim sitesi gibi, millet resimlere bakıp gidiyor. popülerlik gerek.

tanıtım yazısı düşündüm. ucuzdur diye yeni akit gazetesine mesaj attım 1000tl+kdv dediler :)

evet zaytungun özentisiyiz. zaytungda palavra haber yazmıyor mu? isimde palavra haber oldu. kara mizah haber okumak isteyen gelir.

ben sitemde chp ile ilgili bi haber yapar akite yayınlatırsam, bunu manşet yaparlar. buna öfkelelen chp li gazeteler sitemi kötüler. bu sosyal medyada yayınlanır.

al sana googleden 20-30k aranma. kim bu palavra haber ajansı :D işte dahiyane fikrim bu ama 150-200tl olsaydı hiç durmazdım :(

aynen aynen bu fikirlerle çok yaşamazsın sen.

• Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)

lordex adlı üyeden alıntı

aynen aynen bu fikirlerle çok yaşamazsın sen.

neden ki?:)

kramper kramper <?php echo "hi world!" ?> Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım &amp; SEO
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 1197
  • Beğeniler 56 / 168
  • Ticaret 37, (%100)
Haha konu süper ya :) sosyal medyayı iyi kullanın dediğiniz hitlere ulaşmak çok basit

• Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)

kramper adlı üyeden alıntı

Haha konu süper ya :) sosyal medyayı iyi kullanın dediğiniz hitlere ulaşmak çok basit

iyiyi biraz açarsanız.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al