örnek vermem gerekirse "melih gökçek" ile ilgili sitemde 16 sonuç var. ama bu isimde ilk 500 bile değilim. reklamlarla hit sağlıyorum ama sanki resim sitesi gibi, millet resimlere bakıp gidiyor. popülerlik gerek.
tanıtım yazısı düşündüm. ucuzdur diye yeni akit gazetesine mesaj attım 1000tl+kdv dediler :)
tanıtım yazısı düşündüm. ucuzdur diye yeni akit gazetesine mesaj attım 1000tl+kdv dediler :)
evet zaytungun özentisiyiz. zaytungda palavra haber yazmıyor mu? isimde palavra haber oldu. kara mizah haber okumak isteyen gelir.
ben sitemde chp ile ilgili bi haber yapar akite yayınlatırsam, bunu manşet yaparlar. buna öfkelelen chp li gazeteler sitemi kötüler. bu sosyal medyada yayınlanır.
al sana googleden 20-30k aranma. kim bu palavra haber ajansı :D işte dahiyane fikrim bu ama 150-200tl olsaydı hiç durmazdım :(
ben sitemde chp ile ilgili bi haber yapar akite yayınlatırsam, bunu manşet yaparlar. buna öfkelelen chp li gazeteler sitemi kötüler. bu sosyal medyada yayınlanır.
al sana googleden 20-30k aranma. kim bu palavra haber ajansı :D işte dahiyane fikrim bu ama 150-200tl olsaydı hiç durmazdım :(
aynen aynen bu fikirlerle çok yaşamazsın sen.