-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba arkadaşlar hdfilmx.com malesef google amcadan ban yemiş. Bu süre zarfında özellikle sitemde reklamı olan kişileri mağdur etmemek için kolları sıvamak istedim. Site ban yemeden önce hafta içi 4-5bin haftasonları 6bin üzeri hit alıyordu ve birçoğu google üzerindendi 11k civarı index vardı haliyle şu anda google index 0 hitte alamıyor. Ancak yandex bing v.s hitler geliyor. En azından site tekrar aktife alındı dün 1k yaklaşmış hitler.
hdfilmx.com adresimi önerilerle 301 yönlendirmesi yapayım diyorum. filmi-full-izle.com adresini aldım biraz önce buraya yönlendirsem.
hdfilmx.com adresinde olan sayfalar filmi-full-izle.com/örnekfilmizle filmi-full-izle.com/örnekfilmizle2 gibi index alacakmıdır.
Ayrıca domain nasıl sizce. Hedefim film izle,filmi izle, xxxx filmi full izle gibi aramalarda üst sıralarda yer almak olacak sanırım.
Herkese teşekkürler şimdiden
hdfilmx.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Astsubay
-
-
Ad Soyad
O** İ**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Çalışmayla, sadece arama motoru veya sosyal ağlardan hit alır. Yani direk hit almaz çünkü kimse aklında tutamaz. Hayırlısı hocam. Kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Ben film sitesi işine girecek olsam türkiye şartlarını düşünüp takilmadanizle.org alırdım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence önemli olan domain değil çalışma ama soruna gelecek olursak bence güzel değil yani kırılma kardeşimde daha farklı bir isim alsaydın iyiydi yani bu biraz taklide giriyor
Seslichat.web.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Web Tasarım & Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba hocam,
301 yönlendirmesini .htaccess ile yaptığınız taktirde Google'dan henüz düşmemiş linkleriniz yeni sitenize yönlenecektir. Örn:
www.hdfilmx.com/spartacus linkine tıklayan birisi filmi-full-izle.com/yönlendirilen-sayfa adresine yönelecektir. Fakat tıklanan linkte var olan spartacus dizisi yeni açılan sayfada görünmeyecektir.
Fakat şu anda Google'da hiçbir linkiniz dizinde yer almıyor. Linklerin hepsi düşmüş. Bunun size çok faydası olacağını sanmıyorum. Linkler düşmemiş olsaydı bile .htacces yönlendirmesi sonrası hdfilmx.com'un Google dizininde olan linkleriniz yeni alan adınız ile çıkmayacaktı.
Ancak;
Web Yönetici Araçları ile link değişimi yaptığınız taktirde eski linkler yeni domaininiz ile çok fazla sıralama kaybı yaşamadan mevcudiyetini korurdu. Fakat ban yemiş bir domaine Google'ın bu konuda sıcak bakacağını sanmıyorum. Yeni domaininize de zarar verme olasılığınız var.
Alan adı isimlerinde kullanılan "-" pek sevilen bir durum değildir. 1 yıl önce domain ismi önemli mi deseydiniz "çok önemli, alınan kelimede Google'da üst sıralarda çıkarsınız" derdim ama artık durum değişti. Google'da biliyor insanların niyetini, bazen tam tersi alınan domain kelimede inatla sizi çıkarmıyor. Önemli olan çalışmalarınız ve kaliteniz.
"Fikirlerin çarpışmasından hakikat ışığı doğar"
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Alan Adı Bilgi Alışverişi bölümüne taşınmalı ..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo-Tanıtım Yazısı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
37, (%97)
Ban yeme sebebi nedir acaba.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
Sitenden film izlemek için anasayfadan başlayım 7 reklam geçmek gerekiyor. :)
https://www.dopinger.com/tr