Yaklaşık 6-7 senedir internet ile ilgim varsa bunun 3-4 senesi forum yazmakla geçti. Ama zaman zaman boşluk vermem gerekti sıkıntılarım oldu bla bla aynı blog sayfasını her gün büyütemedim. O yüzden internetten kazandığım gelirden daha fazla kaybım oldu. O açığı kapatabilmek ve daha fazla ilgilenmemi sağlaması için niche konulu bir site açmak istiyorum.

Wordpress bilgim normal düzeyde, blogspot hiç kullanmadım ama basit bir servis olduğunu düşünüyorum. Niche sitede hangi servisi kullanacağımın bir önemi var mı sizce? Varsa hangisini kullanmalıyım.

Adsense odaklı bir sayfa oluşturmak amacındayım. Amazon ya da clickbank gibi satış ortaklığı sistemi kullanmak istemiyorum. Ona göre bir konu seçmek istiyorum. Yani tam anlamıyla yüksek TBM hedefliyorum.

Yabancı dilim makale yazabilecek kadar iyi değil site Türkçe içerikli olacak. Bunu göz önünde bulundurarak yardımcı olursanız sevinirim.

Infografi açısından kendime güveniyorum. Makale yazarlığı konusunda da her geçen gün gelişiyorum. Üstüne koyarak devam edicem. Yani arkadaslar siteyi açmam için herhangi bir engel yok. Söyleyeceğiniz konu hakkında bir süre donanım kazanacağım zaten o yuzden konunun ir önemi yok.

Google keyword plannerda kullanmaya çalıştım fakat ben bulamadım rekabeti düşük tbmsi yuksek kelimeler. Yardımlarınızı bekliyorum. Hemde yeni site açacak olanlara belki bilgi olmuş olacaktır.