hasimotto adlı üyeden alıntı
Alkol alıyorsanız kız kulesi, güzel bir meyhane, galata kulesi gibi yerler düşünebilirsin. Bende çok bilmem ama önemli olan güzel bir ortam yakalamak.
Tavsiyem galata kulesindeki restauranttır. Pahalı olacaktır ama değer.
Pahalı derken ne kadar pahalıdır 400-500 civarı bir bütçem var dostum.
La Motta adlı üyeden alıntı
Ben ankaralıyım. Genelde istanbulda kız kulesinde teklif ediyorlar ama orası artık hem demode oldu hem de biraz tuzlu. Ben büyükadada teklif etmiştim. İki fikir:
1.Büyük adada bisiklet kiralayıp bisiklet turu yapabilirsiniz, faytonla gezinti yapabilirsiniz vs. uygun bir anda teklifi yapabilirsin.
2. Büyükadada uygun restoranlar var deniz kenarında fiyatları da uygun. kişi başı 30-40 civarı olması lazım. yanyana birkaç restoran var. sakin, deniz manzaralı. taze balıkları çok güzel. burada da yapabilirsin.
Bunların yanında istanbulun diğer pek çok yeri kalabalık keşmekeş. Büyükadayı araştır bence ;) Havanın yağışlı olmamasına da dikkat et.
Nerede ve nasıl yapacağının önemi yok. inşallah sonsuza dek mutlu olursunuz
Büyükada fikri gerçekten güzel ama meteorolojiden aldığımız son bilgilere göre istanbul salı günü yağmurlu. Malesef o iş olmayacak gibi.
Dediğiniz gibi pekde abartılı birşey olmasına gerek yok zaten evlilik konusunda hazırızda işte güzel olsun istiyorum. Güzel dileklerin için teşekkür ederim kardeşim :)
Ek Olarak:
HiO adlı üyeden alıntı
kız kulesinde güzel bir teklif bence on numara olur rezervasyon yapabilrsiniz fiyatlar biraz uçuktur ama buna değer. Açık alanda yapılan tekliflerde insanlar şaşırır bazıları alkışlar :)
Dimi şöyle işlek bir caddede birden diz çöküp bağırıcaksın benimle evlenirmisin diye :)) ama yapamam ben onu ya :))