-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Elektrik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bazen tekrardan içesim geliyor ama temiz nefes almak gibisi yok
Oktay
Blog Yazarı, Lojistisyen
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lojistik Operasyon Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
olay ilaç filan değil, kendinizde bitirin işi çok güzel oluyor. ev arkadaşım bıraktı daha hiç içmedi, yakın bir arkadaşım sağlık sorunları yüzünden korkup bırakmıştı o da daha hiç içmedi. darısı benim başıma :)
oktayy.net - kişisel blogum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
24 yıldır hiç bırakmadan içiyorum. Üniversite hastanesine o dönemde ilaç için gittim ve Champix midir nedir o ilaçtan verdiler. Ancak kullanmama rağmen sigarayı yine de bırakamadım. Yaklaşık 16-17 defa bırakma denemem oldu ancak bırakamadım. Sigarayı bırakamayacağımı düşünüyorum. Çünkü, çoğu zaman hiç anlamadan el alışkanlığı ile sigara yakıyorum. Sonuna geldiğimde yaktığımı anlıyorum. Şu dünyada bırakacak son kişi varsa sanıyorum, bu benimdir.
O dönem bu ilaçları pahalı olduğundan ve dışarıda satışı yapılabileceğinden dolayı, üniversite hastanelerinde dağıttılar. Eğer şimdi böyle bir dağıtım olursa; bakın, görün bu ilaçları kısa süre sonra parayla satan birçok şrfsz türeyecektir. Türkiye'nin değişmez alın yazısı bu karaktersizler.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
impjix adlı üyeden alıntı
Aynı yaşta başlayıp aynı yaşta bırakmışız. Bende yılbası gecesi son sigaramı içip bıraktım. Sonrada hiç içmedim.
Aynı kaderi paylaşıp, kızdan tekme yediysen birlikte içelim kardeşim soğuk bir su ;)
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Babam bana derdi; sigarayı bırakacam bırakmasına da.. Eee derdim, senin paketten içmek güzel oluyor derdi. Ben bırakınca inan herif 3 ay olmadan sigarayı bıraktı. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
T** F**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kendinize sonlanmayacak bir dayanak noktası bulmalısınız. Birisine söz vermek, önemli bir günde bırakmak, hastalanma ya da ihtimali, varsa çocuğunuz için..
Ben de erken başlayan nesildenim. Kendim için bıraktım terapiye girerek ve ardından oğlumun hatırına başla(ya)mıyorum. :)
Yaklaşık bir yıldır günde bir tane hak verdim kendime; onun dışına çıkmıyorum. Kanserden babasını erken kaybetmiş birisi olarak aynısını ya da benzerini oğluma yaşatmaya hakkım yok. İşte bu düşünce ikinci sigara düşüncesini uzak tutuyor benden.
Sigara, çok küçük bir detay olsa da tüm hayatınızı etkilemekte. Sabahları erken kalkamama, baca gibi tütme, kültablası gibi kokma, mide sorunları vb. derken ucu bucağı yok.
Madem konuya daldık epeyce bir de
şu reklamdan bahsedeyim.
Çok sert..
Hiçbir şey istedigim yok senden felek, ama yine de ucuz olsun ekmek, ve pahalı olsun insan hayatı..