Eyw kardeşlerim ben böyle teklif ettim ve evlendim.9-10 esnaf ile anlaştım.Kimi dönerci kimi tuhafiye hepsine müşteri ayagı ile gittim hepsinde küçük muhabbetler kurdum sonuda kaldırım üzerinde teklif ettim herkes toplantı tabi başımıza alkışlar filan.
O an zaten bir çok kişiyi olaya çekiyorsun yoldan geçenler bile olaya dahil oluyor evet de diyenler bağıranlar oluyor alkışlayanlar teyzeler filan en güzeli bu.
Tabi bir lokantada denize nazaran yaparsın ama klasik kaçar bu.Tercih meselesi.
Ek Olarak:
crookersss adlı üyeden alıntı
Valla esnaf olayını hızlıca bir saatte bile çözerim hakaten bu fikir kafama yattı çok sağol dostum :) ama bizim istanbul işi nolcak peki :)))
Eyw kardeşim inş denersin pişman olmazsın.
Bende esnafın biri şansa o an müşterisi vardı başı kalabalık.Eyw dedim çıkıyorum anladım ama konuşmayacak :D
tam cıkıyordum ismail di adı ismail abı bağırdı kızım dur gitme sana bir şey diycem bizde bekledim korktum anlayacak diye.
3 dakika sonra işi bitti bak kızım bu çocuk sürekli benım dükkanıma geliyor alışveriş ediyor benım elim dolu iken bana yardım ediyor her geldiğinde selamını eksik etmiyor geçerklen bile selam veriyor eğer bu olanı seviyorsan evlen dedi.
Aslında en büyük işi bu adam yapmıştı.Onuda davet etmiştim düğüne geldi çeyrek taktı :D