-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
o zincirlerin hepsi elinde sonunda patlayacak. 2-4-8-16-32...-256-....- katlanarak artıyor e sen bir süre sonra yeni müşteriyi nerden bulacaksın?
Sistemi kuran ve altındaki bir kaç halka parayı cukkalıyor. Geri kalanlarıda bak biz yaptık sende yaparsın diye kandırıyorlar. Şu an sisteme giren biriyle 2 sene önce giren aynı şansa sahip değil.
Ayrıca bunların girdiği havaları yazmıyorum bile , facebookta ekli bir kaç arkadaş var , bir kaçı okulunu bıraktı , ilk ben bu ne yapıyor acaba diyordum, her gün kafelerde fotograflar falan , sonra öğrendim meseleyi.
Bu sisteme üye olanlar ilk olarak akrabalarını sonra dostlarını bu işe sokmaya çalışır. Yani bir nevi yakınını kazıklayarak para kazanmaya çalışır.
Sonuç olarak bu sistemi kurmak için vereceğin caba yerine bir dükkan aç en azından 1-2 kişi sayende ekmek yer , millettende küfür yemezsin . İnsanlarda eşini dostunu kazıklamaz.
---
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yıl olmuş 2015 halen Mega Holding aracılığıyla zengin olacağını zanneden insanlar var. Her şeyi geçtim de bu insanlar kendilerini gerçekten yazılımcı zannediyorlar. Bir de Mega bi mobil uygulama yaptırmış kendi üyeleri için akıllı telefonlarda onu millete göstererek havalara giriyorlar :D işte arabada tatil de iş yerinde evde her yerden işlerimi yürütüyorum gibisinden cümleler kuruyorlar :D Savcılık falan soruşturma açmış hakların da eğer öyle bişey olursa karar falan kesinleşirse tanıdığım tüm megacıları bizzat bilişime kendim ihbar edeceğim :D
İnternet Bizans ise, biz de FATİH'in fedaileriyiz!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster, Grafiker, Sunucu Ba
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%25)
Mega holding **************dr vicdansızdır zaten bir çok kişi bilir ne b*k olduklarını
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
G** Z**
-
-
-
Ticaret
54, (%96)
Herkese yorumları ve bu işten caydırdıkları için teşekkür ederim. :)
NeTKulis
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Web tasarım ve güvenlik sistemleri
-
-
Ad Soyad
İ** N**
-
-
-
Ticaret
5, (%60)
Türkiye de network marketing sistemi yasaklandı nedeni ise bu sistem ile yapılan işlemler nedeni ile açılan milyonlarca dava bu geçmişte yapılan titan saadet zinciri ile aynı olay üye ol para ver üye topla para al sende kolay ve basit para herkesi çekiyor ama işin birde adli tarafına bakmak lazım mega holding hakkında açılmış 5 binin üzerinde **************lık davası bulunmakta artık emniyet ve adalet bakanlığı bu işe büyük araştırma ile bakıyor network marketing sistemi tamamen üyelik sistemine dayalı olup hizmet yoktur ne kadar adam toplar onları dolandırır para toplarsan o kadar kazanırsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Genel Müdür
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Mega benzeri bir sistem kuramazsın bu kadar kolay değil o işler. Network bilginiz nedir ? Networker tanıdığınız ne kadar var ? Mega gibi şirket kursam 100 bin üye olsa her üyeden şu kadar kalsa zengin olurum bu mantıkla girişimcilik olmaz. Kulaktan kulağa falan da yayılmaz network başarılı seminerlerle başarılı networkerlarla yaratılır. Hiç bir ekibi olan networkcu de sizden büyük çıkarı olmadıkça sisteminize girmez. Sitenizin güzel olması lazım, sağlam sistem olması lazım otellerde eğitim düzenlemeli, liderlere büyük ödüller vermeli, promosyon ürünleri bastırmalısınız. Bu kadar bir sermayeniz var mı ? Yıllardır network'ün içindeyim en az 200 300 bin cebinizde para yoksa hayalini bile kurmayın. Bana da kızmayın dost acı söyler
www.kadinsalyasam.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
dostum bu çok dahice. bence evi arabayı sat bu işe bas. babana söyle evi arabayı basıp sana versin parasını. hatta git kredi falan çek bu işe bas. baya kazanırsın yani. kolundaki saati sat bu işe bas. laptopunu falan satıp bu işe bas. çünkü baya karlı bir iş bu. çok kazanırsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam siz kazandınız ve hatta sizinle birlikte bu zincirin ilk serilerine birer halka olan kişiler de kazandı diyelim. Nihayetinde sona kalanlar üstünden edinilen gelirler sayesinde akşam başınızı yastığa rahatça koyabilecekseniz hiçbir sorun yok.