Fayso adlı üyeden alıntı

Herkese yorumları ve bu işten caydırdıkları için teşekkür ederim. :)

NeTKulis adlı üyeden alıntı

Türkiye de network marketing sistemi yasaklandı nedeni ise bu sistem ile yapılan işlemler nedeni ile açılan milyonlarca dava bu geçmişte yapılan titan saadet zinciri ile aynı olay üye ol para ver üye topla para al sende kolay ve basit para herkesi çekiyor ama işin birde adli tarafına bakmak lazım mega holding hakkında açılmış 5 binin üzerinde **************lık davası bulunmakta artık emniyet ve adalet bakanlığı bu işe büyük araştırma ile bakıyor network marketing sistemi tamamen üyelik sistemine dayalı olup hizmet yoktur ne kadar adam toplar onları dolandırır para toplarsan o kadar kazanırsın

halilozcevik adlı üyeden alıntı

Mega benzeri bir sistem kuramazsın bu kadar kolay değil o işler. Network bilginiz nedir ? Networker tanıdığınız ne kadar var ? Mega gibi şirket kursam 100 bin üye olsa her üyeden şu kadar kalsa zengin olurum bu mantıkla girişimcilik olmaz. Kulaktan kulağa falan da yayılmaz network başarılı seminerlerle başarılı networkerlarla yaratılır. Hiç bir ekibi olan networkcu de sizden büyük çıkarı olmadıkça sisteminize girmez. Sitenizin güzel olması lazım, sağlam sistem olması lazım otellerde eğitim düzenlemeli, liderlere büyük ödüller vermeli, promosyon ürünleri bastırmalısınız. Bu kadar bir sermayeniz var mı ? Yıllardır network'ün içindeyim en az 200 300 bin cebinizde para yoksa hayalini bile kurmayın. Bana da kızmayın dost acı söyler

drumpoll adlı üyeden alıntı

dostum bu çok dahice. bence evi arabayı sat bu işe bas. babana söyle evi arabayı basıp sana versin parasını. hatta git kredi falan çek bu işe bas. baya kazanırsın yani. kolundaki saati sat bu işe bas. laptopunu falan satıp bu işe bas. çünkü baya karlı bir iş bu. çok kazanırsın.

nettebugun adlı üyeden alıntı

Hocam siz kazandınız ve hatta sizinle birlikte bu zincirin ilk serilerine birer halka olan kişiler de kazandı diyelim. Nihayetinde sona kalanlar üstünden edinilen gelirler sayesinde akşam başınızı yastığa rahatça koyabilecekseniz hiçbir sorun yok.

Yorumlarınız için teşekkürler ama keşke bi son yorumumu okusaydınız. İlla konuyu mu editlemek lazım.