Karargaht adlı üyeden alıntı

Sitenin hızı iyi. Açılışta ve gezinmede sıkıntı yok. Logo sıkıntılı evet. Seo açısından, sitebib başlığını dizi ve film konuları değilde, dizi, film inceleme, dizi film eleştiri gibi kelimelerle içerikle orantılı tutturman yararına olacaktır. Başlıkta ve site açıklamasında ne kadar çok anahtar kelime kullanırsan o kadar iyi. Gereksiz kelimelerden kaçınmalısın "ve, daha, ile, en iyi" gibi. Tabi dha çokanahtar kelime derken, eksiz, takısızı kastediyorum: "Konuları" değilde "konusu", "konu" gibi. Ayrıca anahtar kelimeleri de kısa tutmalısın, 5'i geçmezse iyi olur.

Tema ise daha estetik olabilir, biraz basit gibi. Bi tema bulup sadece onun üstüne yürümektir doğru olan. Bu temayı seçtiysen üzerine yürümelisin ve daha canlı renklerle işe başlayabilirsin.

Kolay gelsin (:

Teşekürederim açıklama için dediğiniz gibi site açıklamasını düzenleyecem "konu " kelimesini yerine konusu ile birşey test ediyorum bakalım duruma göre bir değişikliğe gidebilirim , tema yetersiz gibi geliyor banada ancak etkin isteklerime yanıt veren başka hazır bulamadım şuan için tavsiye ettiğiniz bir renk varmı aceba