-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web & Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ü** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
vantof adlı üyeden alıntı
yorumun için teşekkür ederim. ellerin dert görmesin. tasarlama konusunda destek almak istedim. bazı arkadaşlara yardımcı olmaları için mail attım. fakat hiç birisi yardımcı olmadı veya olamadı. özellikle ilk önce youtubeden wordpress tema yapım derslerini inceleyerek başladım. daha sonra zaten farklı tasarımları inceleyerek kafamda bir taslak oluşturdum ve localhostta bunu faliyete geçirmeye başladım. kodlama konusunda sıkıntılar yaşadım ama sürekli denedim, çabaladım ve araştırdım.
kaynak olarak
1,
2,
3,
4 bu gibi siteleri verebilirim. buradan hoşuma giden efekleri kafamda belirli bir konsepte tasarlayarak yola çıkıyordum.
Takdiri Şayan bir çalışma yapmışsın dostum. Yıllardır uğraşıyorum ama hiç tema yapma gibi bir derdim sıkıntım olmadı. Ta ki Professional olarak Web Tasarım işi yapıp site satışı yapana kadar. Müşterilerimin bazıları çok değişik taşarımlar istiyor yetişemiyorum. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Bende biraz kendimi bu konuda geliştirmeliyim.
http://www.etkisizeleman.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
BT Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
E** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Çok beğendim. Temayı paylaşmayı düşünüyor musun?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Veri Giriş
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok güzel olmuş eline sağlık bende merak saldım tema işlerin ama nasıl başlayacagım bilemiyorum :)
www.ortaklarfilm.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
sporcu
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
ewet güzel bir tasarım olmuş fakat arkadaşlarında dediği gibi efektler çok fazla..