-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba sitenin adsense hesabi banlandı geçersiz sahte tik olabileceği üzerine mail yolladılar itirazı da reddettiler. Artik açma gibi bir şansım kalmadı neyse mevzu üstüne bu değil.
Birileri siteme sahte hit gönderimi yapıyor ve reklamlara tıklayıp tıklayıp kapatıyorlar sayfayı. Engel olmadık. Sonucu malum ban yedik. Ne yapmamızı önerirsiniz. İtirazida kabul etmediler
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
öncelikle geçmiş olsun sizin iplerinizden tıklanmadığına eminmisiniz ? sizin iplerinizden olmasa banlanmanız imkansız eğer israr ediyorsanız tarayıcınızdaki uygulamaları kontrol edin belki framelere otomatik tıklayan bir uygulama falan kuruludur.
Percus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Boyle serefsiz insanlar oluyor.Kusura bakmayin hocam.
Boyle Insanlari Allah islah etsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
işletme
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
aynı olay yıllar önce benim de başıma gelmişti o hesabı artık unutun ve başka mail adresi ve isimle tekrar başvuru yapın. Ben yeniden başvuru yapmıştım ve kabul edilmiştim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Geçmiş olsun hocam talihsiz bir olay biz daha kabul edilemiyoruz siz banlaniyorsunuz üzücü benim tavsiyem google in peşini birakmayin mail atin düzgün bir dille olayi anlatin kanit varsa gösterin he bu da olmuyorsa tek şey yandex reklami beklemek olacak sanirim Türkiye de henüz faaliyete baslamadi ama yakindir umudunuzu kaybetmeyin hocam.