Serkan ALAZ adlı üyeden alıntı

Hocam sadece saçma mi ? Aynı zamanda kalitesi düşük bir firma. Hem dert yanıyor hemde kullanicisiyim.

-Samsung s5 ilk çıktığı zaman gittim 2.120 tlye aldım. Ardından 2 ay geçmeden reklamlar yapmaya başladılar. yok samsung A yok edge yok S6 şimdi de j k yani adamlar ne istediklerini bilmiyorlar.

Samsung s5 lolipop güncellemesi olan 5.0 sürümüne güncelleme istedi. Bende güncellemeyi yaptım, ardından sorunlar çıkmaya başladı.

-Kişiler durduruldu.
-Aşırı ısınma.
-Çok sarj yemeye başladı.
-Parmak okuyucu ile kilit açma donmasi.

Bunları sadece ben yaşamadım tüm samsung s5 kullanıcılari yaşadı. Ardından güncellemeyi iyileştirme çalışmaları yapmaya başladılar.

Yaptıkları tek şey var performans guncellemesi yaptılar. Tamam suan memnunum ama tek memnun olmadığım şey kalitesini çok çabuk yitirmesi. suan 1.000 tl zarar ile satış yapabilir duruma geldim. :)

Bu bana ders oldu. Bundan sonra apple dan asla vazgeçmem. Adamlar yılda bir çıkarıyor ama sağlam çıkarıyor. Bana apple çıkardığı modelleri sayarmisiniz desem 10 tane saymaktan güçlük çekersiniz ama samsung desem 100 tane rahat sayar siniz :D fark bu

Hangisini saycam hocam bi ton telefonu var. Eskiden apple dusmaniydim ama adamlar hakkini veriyor bi tane al omur boyu kullan o derece :)