terzi312 adlı üyeden alıntı

Pingleme yaptıktan sonra Google 'de: site:siteadi.com şeklinde arama yapıp sayfalarının en son ne zaman index aldığına bakarak işe yarayıp yaramadığını öğrenebilirsin.

Güzel fikr hocam teşekkürler tavsiye için.

cache:siteadi.com da oluyor galiba ama sizin dediğiniz sayfa sayfa indexleri gösteriyor

Ek Olarak:

videoavcisi adlı üyeden alıntı

pingleme gereksiz bence, toplu ping yapıyorum sonrasında robot trafiğinde bir hızlanma artma vs. olmuyor.

Bence de hocam pingleme çok yersiz görünüyor bir karını görmedim herkes ezbere aynı şeyleri yazmış sözde seocular her yerde

Ek Olarak:

Elit adlı üyeden alıntı

Pingleme yerine tanıtım yazısı al, backlink al

haklısınız hocam teşekkürler fikir için

Ek Olarak:

kendoka adlı üyeden alıntı

Ustam ben pinglemenin pek işe yaradığını görmedim. Bence en güzeli yaz yazını google getir. Yok istemiyorsan bırak istedikleri zaman indexlesinler. Yeni içerikleri ana sayfaya koy. Yani yazının linkini sosyal medyada paylaş faydası olur. Yani bir muamma yasayım nöronları yoracaksan hiç ugrasma. Yaz sosyal paylaş. En son yazılrı da ana sayfaya çek. Yine olmadı google getir.

Klasik seo taktiklerini uygulamaktan başka bir yarar yok gibi zaten hocam. Bu pinglemenin işe yaradığını bi seocular söylüyor işe yaradğını ortaya koyan birileri yok