logohikayeleri adlı üyeden alıntı

Yorumun için teşekkür ediyorum.

Güvenilirlik konusunda ise kesinlikle sıkıntım yok, belirli bir kitlem var buna eminim.

E-pos hizmeti sunan güvenilir siteler var fakat benim sorunum bu sistemi blogger'a entegre edebilirmiyim ?

Rica ederim. Ama bloggerda istediğin işlem bayağı karmaşık. Blogger'a cloudflare entegre etmen gerekecek. Yoksa 503 hatalarıyla boğuşursun. Galiba hosting falan uğraşmak istemiyorsun. Evet bloggera pos entegre edebilirsin. Ancak sistemin çalışacağı her bir ürün yani her bir konu ssl ile şifrelenmek zorunda. Blogger'da bu mümkün değil. Ancak cloudflare ile yapabilirsin! Bunun için ssl sertifikası alman gerekecek. Daha sonra da cloudflare pro versiyon kullanman lazım ki aldıgın sertifikayı cloud'a bağlayabilesin. Ssl sertifikasını clouda bağladıktan sonra, tüm blog sayfaların https:// olacak. Daha sonra istediğin sistemi blogger temasına yerleştirebilirsin. Yoksa güvenlikten geçemezsin. Cloud pro aylık 20 dolar... Ve e-ticaret sistemine göre çok daha pahalı olacaktır.

En iyisi sade ve işini göreceğine emin olacagın bir e-ticaret sistemi al. Bir de ona cloudflare free versiyon ekle. güvenliği de high yap. Oh miss. Biraz birikim yapayım bende yapıcam böyle birşey.