Net olarak şöyle etkiliyor diyemem hatta bu düşüncem çoğu kişiye eminim saçma geliyordur ancak google sıralama çalışması yaptığım tüm kelimelerde ilerlemem gerekirken hep geriliyordum sanki yaptığım her hareketi görüyordu google. Ancak firefox gecince böyle bi durum yasamadım. Belki tesadüften kaynaklanan psikolojik biseydir ancak ben 2 yıl felan olmustur chrome girmeyeli.
Google internette yaptığınız hertürlü hareketi kaydedip saklıyor sizin kendiniz hakkında bilmediğiniz birçok şeyi google biliyor özellikle gmail kullanıcısı iseniz ve oturum açık bir şekilde geziniyorsanız o hesap adına verilerde depolanıyor bunu google kabulde ediyor bakarsanız açıklamalar hatta giriş yapıp kendinizin göreceği bir sistemde vardır , şunu desin webmasterlar bir yazı yazarken içerik için herhangi bir site dolaşmadan okuyarakta olsa bilgi almadan bir makale yazın birde farklı sitelerden bilgiler alarak değiştirerek makale yazıp yayınlayın 2 makale arasında ki sıralama başarı farkını görün , belki bir komple teorisi olabilir ama bende arkadaşla aynı düşüncedeyim