-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Çalsalarda mecburuz Chrome
iqhaber.com
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Ben başka bir açıdan değerlendirme yapmak istiyorum. Chrome kullandığım dönemde ki sitelerimin başarı durumu ile şimdi firefox tarayıcısını kullanarak işlem yaptığım sitelerim arasında ciddi başarı farkı var. Google ne yapıyor nasıl yapıyor bilmiyorum ama chrome ile ben başarısız olduğumu düşünüyorum belki de psikolojiktir ancak webmasterlar bilinenin aksine chrome'dan uzak durmaları gerek zannımca.
Elit
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhendiz
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Coookie olayımı, operada yapıyoduk bi aralar, ne amatör günlerdi..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
omerknet adlı üyeden alıntı
Ben başka bir açıdan değerlendirme yapmak istiyorum. Chrome kullandığım dönemde ki sitelerimin başarı durumu ile şimdi firefox tarayıcısını kullanarak işlem yaptığım sitelerim arasında ciddi başarı farkı var. Google ne yapıyor nasıl yapıyor bilmiyorum ama chrome ile ben başarısız olduğumu düşünüyorum belki de psikolojiktir ancak webmasterlar bilinenin aksine chrome'dan uzak durmaları gerek zannımca.
Hocam nasıl etkılıyor sıteyı bıraz konuyu açarmısın pc de ssadece chrome kullanıyorum onlıne oyunu ve sıtelerı hızlı açtığı için daha detaylı bır bılgı verevbılırmısın?
pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Başka kaynaklarda Chrome değil, eklenti açığından bahsediyor. Ben de Chrome kaynaklı olduğunu zannetmiyorum.
Takibe gelince internette kullandığınız her site sizi takip eder. O modemin düğmesine bastığınızda bunu bilerek hareket etmeniz lazım. Kaldı ki bugün havayolu şirketleriyle bankalar zaten bundan daha fazla bilgiye sahipler.
X çok rörörö, Y sitesi çok kullanıcı dostu diye birşey yok. Adamların tüm geliri reklam. Facebook babasının hayrına 19 milyar doları Whatsapp'a saymadı. Adam Uydu Projesi üzerinde çalışıyor.
Şu saatten sonra güvenli internet muhabbeti tamamen saçmalıktan ibaret. Cache kapat bakalım kaç siteyi düzgün görüntüleyebiliyorsun? Zaten birçoğunda sitelere giriş yapmana bile müsaade etmiyor. Yahut falanca uygulama sayesinde güvenli şekilde internete girebiliyorsun dediğin uygulamayı yapanın güvenli olduğunun garantisi nerede?
Ben LastPass kullanıyorum. Tüm şifrelerim de orada kayıtlı. Şifrelerimi ben bile bilmiyorum ve en azı 100 karakterli. Çalacak olan alsın çalsın. O da engellemiyorsa zaten çok da umurumda değil açıkçası. Tüm banka, mail, kişisel şeylerim anlık bildirimle geliyor. Bildirim geldiği an giriş yapıp okuyorum ve siliyorum anında. Çalacak varsa da çalsın. Emekçinin yanındayız :)