lostyazilim
tr.link

Domain İsmimde Bile Çıkmıyorum Hatam Nerde

19 Mesajlar 2.437 Okunma
lstbozum
tr.link

msdselim msdselim tryemek.net Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 2046
  • Beğeniler 493 / 197
  • Ticaret 28, (%100)
arkadaşlr 1 adet yemek tarifi sitem var o kadar uğraştım ettim 240 özgün makale ekledim şimdi bakıyorum sitem tryemek kelimesinde bile 2.sırada sizce bu zamana kadar nerde hata yaptım veya neleri düzeltmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum

wmaraci
reklam

• Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 2046
  • Beğeniler 493 / 197
  • Ticaret 28, (%100)
Yardimci olabilecek yokmu

dragonwx dragonwx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** Y**
  • Mesajlar 542
  • Beğeniler 121 / 127
  • Ticaret 15, (%100)
Olay backlinkden geçiyor, piyasa yemek sitesi dolu insanlar binlerce tl harcarken 240 makale pek bir önem teşkil etmiyor açıkcası benim açımdan ancak sitenizi beğendim hoş bir site olmuş.
Ayrıca birde işin başka boyutu var.

İnstagram Butik Hesabı Alınacaktır....

• Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 2046
  • Beğeniler 493 / 197
  • Ticaret 28, (%100)

dragonwx adlı üyeden alıntı

Olay backlinkden geçiyor, piyasa yemek sitesi dolu insanlar binlerce tl harcarken 240 makale pek bir önem teşkil etmiyor açıkcası benim açımdan ancak sitenizi beğendim hoş bir site olmuş.

hocam haklısınız ama tryemek diyede tek benim site var ama 2sıradayım buda gerçekten insanı sinir ediyor

wmaraci
wmaraci

Okanisli Okanisli sosyallist.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Astsubay
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad O** İ**
  • Mesajlar 971
  • Beğeniler 0 / 202
  • Ticaret 39, (%97)

msdselim adlı üyeden alıntı

hocam haklısınız ama tryemek diyede tek benim site var ama 2sıradayım buda gerçekten insanı sinir ediyor

Bende ilk sırada çıkıyor şu an

• Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 2046
  • Beğeniler 493 / 197
  • Ticaret 28, (%100)

Okan İŞLİ adlı üyeden alıntı

Bende ilk sırada çıkıyor şu an

hocam wm aracında flnda 2.de diyor daha önceden benim siteye girmiş olma ihtimaliniz yüksek ondan galiba

Okanisli Okanisli sosyallist.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Astsubay
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad O** İ**
  • Mesajlar 971
  • Beğeniler 0 / 202
  • Ticaret 39, (%97)

msdselim adlı üyeden alıntı

hocam wm aracında flnda 2.de diyor daha önceden benim siteye girmiş olma ihtimaliniz yüksek ondan galiba

Diğer site siteadı.edu.TR/YEMEK/ olduğu için ve site tr li site olduğu iin yukarda çıkıyor olabilir. Wmaraci sırabulucu da evet ikinci sırada çıkıyorsunuz.

• Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 2046
  • Beğeniler 493 / 197
  • Ticaret 28, (%100)

Okan İŞLİ adlı üyeden alıntı

Diğer site siteadı.com.TR/YEMEK/ olduğu için ve site tr li site olduğu iin yukarda çıkıyor olabilir. Wmaraci sırabulucu da evet ikinci sırada çıkıyorsunuz.

hocam genede yani ilk sırada benim çıkmam lazım değil mi direk site adını yazıyorum yani
Birde şuan webmaster toolsda bir sürü saçma link var bunlarda etkili olmuş olabilir mi

scopewm scopewm https://goo.gl/kheJRt Kullanıcı
  • Üyelik 31.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 181
  • Beğeniler 52 / 56
  • Ticaret 20, (%100)

dragonwx adlı üyeden alıntı

bence olay backlınk calısmasındada degıl sıteyı ıncelemeden yorumlamıssınız anlasılan zaten backlınk calısması yaptırmıs fakat sıteyı olumsuz etkılemıs dıye dusunuyorum , soyle bır acıklama yapayım edu, gov, ve 1 kac tane pr degerı yuksek sıtelere profıl backlınk yorum backlınk calısması yaptıran arkadaslar yaptırmayın bu sızı her zaman olumsuz etkılıyecektır , google eskıden bu prensıpte calısıyordu , sımdı ıse sadece ozgunluge bakıyor,sızın yaptırmıs oldugunuz backlınk sadece alexaya yansımıs gıbı gozukuyor, ayrıca gunluk tekıl hıtınızı ogrenebılımıyım
msdselim

kişi bu mesajı beğendi.

Grafik Hizmetleri | https://goo.gl/kheJRt | behance.net/scopewm

• Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 2046
  • Beğeniler 493 / 197
  • Ticaret 28, (%100)

scopewm adlı üyeden alıntı

bence olay backlınk calısmasındada degıl sıteyı ıncelemeden yorumlamıssınız anlasılan zaten backlınk calısması yaptırmıs fakat sıteyı olumsuz etkılemıs dıye dusunuyorum , soyle bır acıklama yapayım edu, gov, ve 1 kac tane pr degerı yuksek sıtelere profıl backlınk yorum backlınk calısması yaptıran arkadaslar yaptırmayın bu sızı her zaman olumsuz etkılıyecektır , google eskıden bu prensıpte calısıyordu , sımdı ıse sadece ozgunluge bakıyor,sızın yaptırmıs oldugunuz backlınk sadece alexaya yansımıs gıbı gozukuyor, ayrıca gunluk tekıl hıtınızı ogrenebılımıyım

artık hiç biley yaptırmıcam zaten hocam çok pişmanın
hit: 15-25 fln

Ek Olarak:

scopewm adlı üyeden alıntı

artık hiç biley yaptırmıcam zaten hocam çok pişmanın
hit: 15-25 fln

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al