Hocam 1 soru dediniz ama cevapladıkça yeni sorular geliyor aklıma. Özür dileyerek bir soru daha soracağım :)
Tanıtım yazılarını ve backlinkleri her siteye yazmak uygun değil sanırım. Kendi sitemin türüne göre sitelerde mi yapmalıyım bunu yoksa site içeriği fark etmez mi ? PC başına geçtim mi aralıksız yapsak sıkıntı olur mu ? Zamana yayıp nasıl bir yol izlemeliyiz ? :)
Teşekkürler
Tanıtım yazılarını ve backlinkleri her siteye yazmak uygun değil sanırım. Kendi sitemin türüne göre sitelerde mi yapmalıyım bunu yoksa site içeriği fark etmez mi ? PC başına geçtim mi aralıksız yapsak sıkıntı olur mu ? Zamana yayıp nasıl bir yol izlemeliyiz ? :)
Teşekkürler
Özür dilenecek bir durum yok, est. Zamana yayarak çalışmalısınız. Site içeriğinizle birebir sitelerde tanıtım, link alamıyorsanız genel sitelerden almanızı tavsiye ederim. Fakat site içeriğinizle benzer içerikteki sitelerle genel siteleri karıştırırsanız daha mantıklı bir yol izlemiş olursunuz. Aralıksız yaparsanız bir süre sonra sıkıntı doğuracaktır, günlük ve iki günlük süreçlerle yapabiliyorsanız ve sabrınız varsa 3-4 günlük süreçlerle link alın ve bunu yaparken sosyal medya ile destek olun sitenize.
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum fakat en fazla 1 soruya cevap verebilirim, sizi kırmamak için 2. kez cevap verdim. Umarım anlayışla karşılarsınız :) İyi forumlar.
Ek Olarak:
ositv.com için düşünceniz nedir hocam neyi eksik konu için tşk
Kusura bakmayın site inceleme yapmıyorum fakat sormak istediğiniz herhangi bir şey varsa sorabilirsiniz.
Site inceleme yapacak kadar vakit ayırırsam arkadaşlara cevap yetiştiremem.
Umarım anlayışla karşılarsınız :)