hatuu adlı üyeden alıntı

Konuya gösterdiğiniz ilgi için öncelikle çok teşekkür ederim. Güzel bir tema ile wordpress tabanında siteyi kurduk. Dediğiniz tarzda konu başlıkları da çıkarttık, yazmak üzerine çalışıyoruz, yazı sayısı biraz birikmeye başlayınca elimizde yayınlamaya ve siteyi duyurmaya başlayacağız. Tahminen bir hafta içinde harekete geçmeye başlamış oluruz.

Tanıtma kısmı ile ilgili bir sorum olacak. Günlük 7k ziyaretçi demişsiniz, buna ulaşmak kolay olmasa gerek, çoğu insanın günlük 500 hit ile forumlarda ilan aradığını görüyorum. Acaba bu rakam en top nokta mıdır dediğim alan için yoksa ortalama bir gezi sitesi/blogu bu hite sahip olmalı mıdır?

Tanıtım açısından farklı sitelerden tanıtım yazısı ve link alımı yapmak ve farklı facebook hesaplarıyla anlaşıp ilgi çekici içeriğimizi paylaşmalarını sağlamayı hedefliyorum. Bu sayede ilerleme kaydedebileceğimizi düşünüyorum. Ancak bunlar doğru yollar mıdır diye bir takım soru işaretlerim var bu konuda bir bilginiz veya fikriniz var mıdır acaba?

Senin yerinde olsam tanıtım işini gerekmezse yapmam ziyeretçinin en güzeli oranik yollardan sitene gelenlerdir. illaki tanıtım olacak diyosanda 5-6 ay sonraya bırakırdım, bu süre zarfıda siteye link almam, siteden link çıkışı yapmam. Gezi sitesi için 500 hit benim gözümde birşeyi ifade etmez. 7-8k top nokta değildir, limitte sınır yoktur. rotasız seyyah var son günlerde takip ettiğim birisi o arkadaşın blog ve facebook sayfasını incelemeni tavsiye ederim. Siteni özelden yollarmısın ?