Özür dileyerek ek bir soru sormak istiyorum. Örneğin 10 ana başlıkta paravan blog açmam gerektiğini düşünüyorum bu dediklerinize göre. 30'ar içerikten 10*300=300 içerik girmem gerekli demek oluyor. Bu içerikleri yazdırmaya kalkarsam 300*4=1200 TL para + emeğe mal olacak demektir bu işlem.
Bu noktada şu soru işareti takılıyor kafama, acaba paravan bloglarla uğraşmak yerine(turizm işi yaptığımızı varsayarsak) gezi ve seyahat bloglarından tanıtım yazısı sayesinde link almak daha kolay ve daha etkili mi olacaktır. PR değeri, eski site olmaları ve özgün içerik avantajını düşününce bu daha maliyetli olmasına rağmen daha etkili bir yol olabilir mi?
Bu noktada şu soru işareti takılıyor kafama, acaba paravan bloglarla uğraşmak yerine(turizm işi yaptığımızı varsayarsak) gezi ve seyahat bloglarından tanıtım yazısı sayesinde link almak daha kolay ve daha etkili mi olacaktır. PR değeri, eski site olmaları ve özgün içerik avantajını düşününce bu daha maliyetli olmasına rağmen daha etkili bir yol olabilir mi?
Kendi alt yapınızın olmasından yanayım. O şekildede link alabilirsiniz fakat kendi alt yapınız her zaman daha kullanışlı ve avantajlıdır.
Paravan bloglara gireceğiniz yazılara gelirsek.
Bu yazıları 1 ay içinde girmeniz gerekmiyor.
3-4 günde 1 yazı şeklinde giriş yapın.
Bu da her bloga ayda 10 yazı demektir.
Bir oturuşta 1 blogun aylık yazısını yazıp blogger ya da wordpress kullanıyorsanız programlama özelliğinden yararlanarak günlere göre programlayabilirsiniz.
Makalelerinizi kendiniz yazarsanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır.
Ayrıca paravan bloglarınızda uzun makaleler kullanmanızı tavsiye etmem.
100-150 kelimelik makaleler yeterli olacaktır.
Paravan bloglarınız için ince düşünmeyin, yazılarınızı yazabildiğiniz kadar yazın.
Elimden gelen bu kadar, umarım işinize yarar :)
Ek Olarak:
Cevabınız için teşekkür ederim. Söylediklerinize dikkat edicem
İyi forumlar :)