ziyakgul adlı üyeden alıntı

Otellerden alacağın reklamlar seni ihya edecektir. Ancak bu konuda kaliteli bir site ve içeriğe sahip olman lazım. İlk başlarda gerekirse parasız reklam alanları oluştur ki siteye gelenler bak bu firma buraya reklam vermiş demekki bir şey var bu sitede algısı oluştursun. Bu sadece site ziyaretçileri için değil reklam verme potansiyeli olan kişiler için de etkileyici olur. Başarılar dilerim

Açıkcası boş reklam alanları bana okuyucu olarak hep itici gelmiştir. Ancak boş reklam alanı yerine aile dostumuz olan tanıdığım firmaların reklamalarını ilk aşamada koyarak reklam aldığımız imajını yaratmak fena olmayabilir gibime geliyor.

digi dükkan adlı üyeden alıntı

Sürekli neyi farklı yapmalıyız diye sormuşsunuz, peki ben de size bir soru sorayım; ülke ülke gezip, bunları güzel ve detaylıca anlatıp, ziyaretçilerin ilgisini çeken blog'lar mevcut, neden sizin seyahat blog'unuzu okuyayım? Kısaca neden siz? Yapmak istediğiniz proje'nin farklı olmasından önce, sizi farklı kılan ne? Günümüzde dünya'yı gezmek, farklı ülkeler görmek çokta sıradışı bir durum değil malum, aaa bak bunlar dünya'yı gezmiş, hadi bunlara sponsor olalım demelerini gerektirecek şey nedir?

Öncelikle konuya ilgin için teşekkürler. Yaptığım işte fark yaratmayı iş ne olursa olsun çok önemserim. O yüzden farklı, ilgi çekici fikirlerim olmadan bu işe koyulmazdım asla. Ancak konuyu açmamda ki amaç insanların aklımdaki fikirlere yorum yapmasından ziyade bende olmayan farklı fikirleri duyabilmek ve ondanda önemlisi reklam sisteminin nasıl döndüğünü öğrenmekti. Aklımdaki farklılıkları anlatmanın konuyu oraya kanalize edeceğini düşünmekteyim, onları tartışmak yerine farklı fikirleri duymayı tercih ediyorum.