AzZA adlı üyeden alıntı

Öncelikle temanız lisanslı mı? Ben yardım istedim sadece hocam,dini bilgi istemedim.Yine de teşekkürler.


Kırdıysam ben özür dilerim fakat lütfen bu tür programlar ile spin yapmayın. Bu gerçekten benim için üzücü bir durum. Ben yıllardır CC lisanslarını çeviririm ve Vikipedi'de adil kullanım olsun, Commons'taki resimler olsun sürekli telif hakları ile ilgili sorular sorulan birisiyimdir. Hiçbir web sitemde uyarısız bir görsel, herhangi bir şekilde telif hakkı bulunan bir tema veya içeriğe asla denk gelemezsiniz. Zaten bu kadar kızgın olmamın sebebi başka ne olabilir?

Ek Olarak:

Webbiu adlı üyeden alıntı

Lafı yakıştırmaktan ziyade sizinde düzgün olmadığınızı TASARIMINIZIN %100 Çalıntı tema kullanan bir kişi gelmiş haramdan bahsediyor ? artık her makale özgünleştirme konusunda sizin din ahmaklığınızı duymak gerçekten insanları sıkmaya başladı, mantıklı düşünmeye gelirse en son düşenebilen insansınız bana göre neden diye sorarsanız kimsenin günahı sizi ilgilendirmez her konuda böyle dini ve müslümanlığı karıştırmanız oldukça sıkmaya başladı..


Hmmm, yara eskiden geliyor yani. Bana göre spin yapan kişi hırsızdır. Büyük bir ihtimalle yaptığının hırsızlık olduğunu bildiğinden dolayı referans vermeye bile korkar. Bu nedenle aynı zamanda bir korkaktır. Daha söyleyecek söz yok. Yemişim haramını, dinini. Ben din adamları da öyle söylüyor diye yazıyorum. Yoksa bu işin din ile ilgisi ancak kişinin inancı kadardır. Uzatmaya da gerek yok. Karın ağrınız başka imiş, ben fark edememişim. Özür dilerim.