-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir zamanlar, henüz kendi sitelerim yokken, başkalarına içerik sağlarken, spin içerik hazırlamam için program kullanmam karşılığında ücret teklif edilmişti, iyi de para veriyorlardı. Teklifi kabul etmedim; o gün bugündür de program kullanarak makale yazmam.
Bunun dinle falan da alakası yok. Eğer bir bilgiyi aktarıyorsan; ve belirli bir kitleye hitap ediyorsan, takipçi kitlen vardır; sitenin saçmaladığı bir konu gördüğünde o takipçi kitlesi sitenden adım adım uzaklaşmaya başlar... Neden bunu yapayım kendi siteme? Ben konuşmadan daha hızlı bir şekilde nasıl düşünür de makale yazarım?
Bir kaç site gördüm bu şekilde, Facebook sayfamda da komik konu olarak paylaştım. Sitemin kalitesini neden düşüreyim, oturup 700 - 800 kelimelik sağlık makalesi yazarken, dekorasyon anlatırken, neden komik bir makale atayım araya?
1 kişi bu mesajı beğendi.
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bir makaleyi spinleyince anlamı çok değişebiliyor, saçma bir hal alabiliyor. Malum aradan bazı kelimeleri seçip eş anlamlısı ya da yakın anlamlı bir kelimeyle değiştiriyor. Totalde makalenin bütünlüğü ve anlatmak istediği çok bozuluyor. Bir süre sonra bir giren bir daha sitenize girmez sonra pişman olmayın. Saygılar...
kramper
<?php echo "hi world!" ?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım & SEO
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Vay arkadaş seo konusunu neye çevirmişsiniz. Herkes de Nihat Hatipoğlu kesildi sitede.
Spinlemek eğer eş anlamlılarına çeviriyor, ve genel olarak makalenin bütünlüğünü ve manasını bozmuyor ise sıkıntı çıkarmaz, spama falan girmezsiniz içiniz rahat olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
İki lafı bir araya getirip cümle kuramayan, kelime cambazlığı yapmaktan, özentilikten, emek hırsızlığından başka bir şey değildir.
http://www.alicankosedag.com.tr