blogkum adlı üyeden alıntı
Konuya hakimim merak etme, yazdıklarının tamamı yalan, ufak bir araştırma ile herkes konuya hakim olabilir. Bu zihniyetin nasıl çalıştığını da iyi bilirim, bu senin işin olabilir ama benim değil, o yüzden daha cevap yazmayacağım. Hayırlı günler.
boş beleş laf kalabalığı yapma varsa konuyla ilgili bi fikrin dinlerim, nedir ne değildir bizde bilelim. Yukarıdaki yazılardan hangisi yalan mesela ?
bitirimci adlı üyeden alıntı
Bu yalan dolan hikayeler facebook da da dolaşıyor nükleer santral istemeyenlerin durumu hava yolu taşimaciligi istemeyip karayolu ile seyahat edin dergibi bir durum cok nadir de olsa ucak duşer ama en guvenli yine havayoludur
nükleer santrali istemeyen bilmeyenler bilmiyor ama belli bir kesim gercekten organize edilmiş engel olmak icin
Hem termik santraller daha cok insan öldürüp dogayi mahvediyor
Hidroelektrik savunanlar barajlarin cok masum olduğunu sanmasin yerkabuğunda bozulmalara neden oluyor iklim ve dogayi ve de oradaki canlilari olumsuz etkiliyor
Guneş enerjisinden bahsetmek istemiyorum ulkenin guneşli gun sayisi ve guneş teknolojisi yetersiz
Avrupanin ve dunyanin acik ve acilacak olan nükleer santralleri herkes biliyor
Kimse cikip almanya kapatıyor yok japonya durdurdu demesin kimse inanmaz
Akilli olun biraz uçak kazasi gibi cok nadir de olsa nükleer kaza olabilir ama en guvenli ve saglikli yinede nükleer güçtür
Açılacak santralin uçak düşürebileceğini senden duydum. Böyle zararı da varmış demekki. Ben hes projelerine de karşıyım. Çevre ve doğaya zarar vermeden elektrik üretilmesininden yanayım rüzgarla yada güneşle.
http://imgur.com/CnzsEGYkral55 adlı üyeden alıntı
Aynen kardeşim katılıyorum sana. Bu ülkenin ilerlemesini, güçlenmesini ya hazmedemiyolr, ya da milleti yalan dolan uyutmaya çalışıyolar.
Bir iş yapılırken de muhalefet olmayın be kardeşim yaa. Herkes bu vatanı kalkındırmaya çalışıyor. Sizin elektirik faturaları zamlarından isyanınız bitmediği için yapılıyor bunlar. 50 adet barajın yapacağı elektrik üretimini 1 santral yapacak fena mı?
Tipik malum parti yandaşı gibi yorum atmışsın, sanada bu yakışır.