-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Olumlu:
+ Sayfa da paylaştığın içerik süreleri uygun. Yarım saat ya da 1 saat aralıklar ile atıyorsun.
+ Hiç reklam falan yapmamışsın benim gördüğüm kadarıyla. Eğer yapmamışsan bu iyi. Çünkü reklam yapmak için henüz erken.
Olumsuz:
- Sayfa da paylaşılan gönderin bir çoğu çok öncelerden paylaşılmış içerikler. Bu seni tıpkı diğer sayfalar gibi sıradan bir sayfa yapar.
- Sayfanın açılışından bu yana geçen sürede sayfa yeterince büyümemiş.
Öneri:
+ Sayfanın çabucak büyümesini istiyorsan, başka sayfaların gönderilerine sayfanın adı ile "özgün" ve konu ile alakalı yorumlar yap. (aman gidip "allahı seven sayfayı beğensin" gibi yorumlar yapma. Uzak dur. Kitleye yansır. )
+ Yerinde olsam facebook'a verdiğim emeği Twitter'a verirdim. Orada erişim sıkıntısı yok. Facebook'da 10 bin beğeninde olsa, gönderiyi max 3-4 bin kişi görür. Ama twitter'da öyle değil. Kaç takipçin varsa hepsinin haber kaynağında çıkarsın. Facebook daha çok sayfalardan kar etmeyi hedefliyor. Eğer reklam vermessen sayfaya verdiğin emeğe üzülürsün.
+ Eğer yok ben facebook'da devam edeceğim diyorsan, o zaman farklı olmak zorundasın. Bak ben "gta caps" adında bir sayfa açmıştım (sonradan sattım) sayfaya 1 ayda 60k üye topladım özgün yorum ve capslerle. Eğer kitle istiyorsan başkalarından farklı olmalısın, özgün olmalısın.
ceyzer
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
merhaba sayfanız güzelmiş ben bişey soramak istiyorum nasıl beğeni çekiliyor yani ben 2-3 kere denedim ama geri sildim hep 5-10 kişiyi geçiremedim en başta reklam filan mı vermek gerekiyor. bazıları yorumların altına yorum yazın demiş ama oda bir yere kadar onunda kısıtlaması var çünkü ?