chimera adlı üyeden alıntı

Bu olay tehlikeli olduğu gibi akapenin elinde felakete dönüşebilir. Tübitak gibi bilimsel kurumun yandaş diye havyanat bahçesinden müdür yardımcılığına getiren zihniyetten orda durup bir düşüneceksin. Sırf yandaşlarları vakıfları etrafındaki adamlar para kazansın diye bile yapmış olabileceklerini düşünüyorum bu işi. Yandaşları adam olsa içim cız etmez https://youtu.be/TQRWGyRo24g?t=47 milletin amına koyacağız deyip dalga geçiyorlar. Egemenin bakara makara geyiği gibi. Bunlarda arkalarından alkış tutuyo.

Bu arkadaşların anlamadığı durumun bitanesi de üretilen enerjinin %100 Türkiye'nin olacağı yanılgısı. Türk tarafı, Akkuyu’da kurulacak 4 bin 800 megavat kurulu gücündeki bu santralin üreteceği elektriğin yarısını almayı taahhüt ediyor dolar bugün 2.70 seviyesinde yarın ne olacağı belli değil.

tayyip erdoğan bugün gerçekten ekonomik krizin olduğunu ağzından kaçırdı ve olayı başkanlığa geçersek sorun geçer gibisine getirdi. halk o kadar cahil ki, eğer devlet bir şey yapıyorsa ''dövlet yapıyursa kesin iyidir yav'' kafasında. maalesef büyük çoğunluk bu şekilde. ve bir önemli ayrıntı ise ticaret kolları tamamen akp'lilerin elinde, yani ticaret yapan insanlar yandaş olmazsa para kazanamıyor. bunu bi çok defa canlı canlı gördüm, şahit oldum.