Her şeyi geçtim, bana şunun cevabını verin. Türkiye'deki nükleer santralde patlama olursa tüm Avrupa biter diyen insanlar Avrupa'nın çoğu ülkelerinde nükleer santral var. Kıçı kırık Ermenistan'daki santralde patlama olsa Türkiye'ye bir şey olmayacak mı?
Siz santral yapılmasını mı istemiyorsunuz yoksa işin içinde AKP olduğu için mi karşı çıkıyorsunuz önce bunu söyleyin.
Yukarıdaki açık yeşil ve gri yerlerin dışındaki tüm renkli alanlarda nükleer santral mevcut. Allah aşkına Türkiye'nin çevresine bir bakın. Hala "ama patlarsa yok oluruz" diyen insanların bu görsele de bakmaları iyi olur.
Siz santral yapılmasını mı istemiyorsunuz yoksa işin içinde AKP olduğu için mi karşı çıkıyorsunuz önce bunu söyleyin.
Yukarıdaki açık yeşil ve gri yerlerin dışındaki tüm renkli alanlarda nükleer santral mevcut. Allah aşkına Türkiye'nin çevresine bir bakın. Hala "ama patlarsa yok oluruz" diyen insanların bu görsele de bakmaları iyi olur.
Avrupa santrallerini kapatmak için çabalarken bizim açmaya bu kadar hevesli olmamız normal mi? Emperyalistler bu teknolojiyi gelişmekte olan ülkelere pazarlarken kendi ülkelerinde bu santrallerin yerine alternatif enerji kaynakları arıyorlar. Biz güneş ve rüzgardan enerji elde etmeye en elverişli ülkelerden biriyiz. Kaldı ki iş ve işçi güvenliği konusunda en sıkıntı yaşayan ülkelerde biri Türkiye. Elektrik kesintisinin nedeni dahi bulunamıyorken bu kadar üst düzey bir proje yanlış ellerde insanlığa zarar verebilir. Bu projeler insan için var, eğer insanlar için tehlike oluşturacaksa ben karşıyım.