lostyazilim
tr.link

Akkuyu Uranyum Santrali Hakkında Bilinmeyen 25 Gerçek

98 Mesajlar 16.368 Okunma
acebozum
tr.link

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 23.04.2013
    • Yaş/Cinsiyet 33 / E
    • Meslek Eğitmen
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad D** A**
    • Mesajlar 2077
    • Beğeniler 522 / 448
    • Ticaret 21, (%90)

Berk KAVAK adlı üyeden alıntı

Yok buradan yazmanı istiyorum.

Konservatuardan mezun olacağım bu sene, A2, B1 Almanca dil diplamalarım mevcut. Başta Dostoyevski, Tolstoy, Gogol, Turgenyev, Poe, Hemingway olmak üzere klasikleri okudum. Gitar dersleri veriyorum.

Başka sorun var mı?

googleasistan
    webimgo

BerkKAVAK BerkKAVAK Professional Seo Advisor Kullanıcı
    • Üyelik 07.11.2014
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Meslek Web Programcılığı
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad B** K**
    • Mesajlar 446
    • Beğeniler 9 / 184
    • Ticaret 14, (%93)

FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Konservatuardan mezun olacağım bu sene, A2, B1 Almanca dil diplamalarım mevcut. Başta Dostoyevski, Tolstoy, Gogol, Turgenyev, Poe, Hemingway olmak üzere klasikleri okudum. Gitar dersleri veriyorum.

Başka sorun var mı?

Hiç biri cahilliğini alamamış, baki kalanlarda var tabi :)

Not: Arkadaş nasıl ki siyasi parti ismi geçirmediği için konuları siyasi sayılmıyorsa hakaret içerikli bir cümle kurmadığım için hakaret sayılmaması gerektiği düşüncesindeyim.
    27207 kral55

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.04.2013
    • Yaş/Cinsiyet 33 / E
    • Meslek Eğitmen
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad D** A**
    • Mesajlar 2077
    • Beğeniler 522 / 448
    • Ticaret 21, (%90)

Hiç biri cahilliğini alamamış, baki kalanlarda var tabi :)

Not: Arkadaş nasıl ki siyasi parti ismi geçirmediği için konuları siyasi sayılmıyorsa hakaret içerikli bir cümle kurmadığım için hakaret sayılmaması gerektiği düşüncesindeyim.

Sen söylemek ister misin güzel kardeşim nereden mezun olup neler yaptığını?

• Üyelik 07.11.2014
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad B** K**
    • Mesajlar 446
    • Beğeniler 9 / 184
    • Ticaret 14, (%93)

Sen söylemek ister misin güzel kardeşim nereden mezun olup neler yaptığını?

Ben hala bilgisayar programcılığı okuyorum, başta Türk tarihi olmak üzere dünya tarihi ile alakalı ansiklopedi ve çeşitli rivayetlerin bulunduğu dini kitaplar okuyorum genel olarak. Onun haricinde kendimi çeşitli meslek dallarında da geliştirmeye çalışıyorum.
    Yaklaşık 5 yıldır aktif olarak çeşitli siyasi partilerde görev aldım bunlardan biri de desteklediğin parti.
    Çapul siyasetini iyi çözmüş biri olarak söylediklerini doğru bulmuyorum. Geçmişimi iyi biliyor ve gelecekte bize neler olacağınada az çok fikir yürütebiliyorum.
    Kısacası, Atatürk'ün ilke ve devrimlerine saygılı fakat eleştirisel yaklaşan -ki M.Kemal bizden çağa ayak uydurmamızı ister ve Türk tarihini iyi şekilde bilen biriyim.
    MaMiFilm kral55

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
    wmaraci

• Üyelik 23.04.2013
    • Yaş/Cinsiyet 33 / E
    • Meslek Eğitmen
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad D** A**
    • Mesajlar 2077
    • Beğeniler 522 / 448
    • Ticaret 21, (%90)

Ben hala bilgisayar programcılığı okuyorum, başta Türk tarihi olmak üzere dünya tarihi ile alakalı ansiklopedi ve çeşitli rivayetlerin bulunduğu dini kitaplar okuyorum genel olarak. Onun haricinde kendimi çeşitli meslek dallarında da geliştirmeye çalışıyorum.
    Yaklaşık 5 yıldır aktif olarak çeşitli siyasi partilerde görev aldım bunlardan biri de desteklediğin parti.
    Kısacası çapul siyasetini iyi çözmüş biri olarak söylediklerini doğru bulmuyorum. Geçmişimi iyi biliyor ve gelecekte bize neler olacağınada az çok fikir yürütebiliyorum.
    Kısacası, Atatürk'ün ilke ve devrimlerine saygılı fakat eleştirisel yaklaşan -ki M.Kemal bizden çağa ayak uydurmamızı ister ve Türk tarihini iyi şekilde bilen biriyim.

Sen benim hangi partiyi desteklediğimi nereden biliyorsun :) Eski Dev-Lis üyesiyim. Hayatımda CHP'ye oy atmadım. Daha benim hangi partiyi desteklediğimi daha doğrusu desteklemediğimi çözemediysen vay haline. Hiç öyle çapulcu siyasetini çözdüme getirme olayı komik oluyorsun.

• Üyelik 07.11.2014
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad B** K**
    • Mesajlar 446
    • Beğeniler 9 / 184
    • Ticaret 14, (%93)

Sen benim hangi partiyi desteklediğimi nereden biliyorsun :) Eski Dev-Lis üyesiyim. Hayatımda CHP'ye oy atmadım. Daha benim hangi partiyi desteklediğimi daha doğrusu desteklemediğimi dahi çözemediysen vay haline. Hiç öyle çapulcu siyasetini çözdüme getirme olayı komik oluyorsun.

Ben Chp lisin dedim mi ? :) Çeşitli partiler yazdım oraya, evet Chp dede görev aldım 4 sene önce ama öyle bir şey söylemedim :)
    Diyorum ya, siz at gözlüğü ile bakıyorsunuz olaylara.
    kral55

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.04.2013
    • Yaş/Cinsiyet 33 / E
    • Meslek Eğitmen
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad D** A**
    • Mesajlar 2077
    • Beğeniler 522 / 448
    • Ticaret 21, (%90)

Ben Chp lisin dedim mi ? :) Çeşitli partiler yazdım oraya, evet Chp dede görev aldım 4 sene önce ama öyle bir şey söylemedim :)
    Diyorum ya, siz at gözlüğü ile bakıyorsunuz olaylara.

Daha önce CHP de görev aldığını yazdın ne çabuk unutuyorsun:) Hafızan da pek iyi değil.

• Üyelik 07.11.2014
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad B** K**
    • Mesajlar 446
    • Beğeniler 9 / 184
    • Ticaret 14, (%93)

Daha önce CHP de görev aldığını yazdın ne çabuk unutuyorsun:) Hafızan da pek iyi değil.

İnkar ettim mi ? Görev almadım dedim mi ? Çeşitli partilerde görev aldım yazdım.
    İşte göstermek istediğim bu, okuyosun ama boşa okuyosun ne cahilliğini nede baki kalanları alıyor senden.

Bundan sonra siyasi olan hiç bir konuya mesaj bırakmayacağımı da belirtiyorum, çünkü biz mesaj yazdıkça sen konu açmaya devam edeceksin.

chronocross chronocross wpdrk.com Kullanıcı
    • Üyelik 22.01.2015
    • Yaş/Cinsiyet 33 / E
    • Meslek öğrenci
    • Konum Aksaray
    • Ad Soyad Ç** D**
    • Mesajlar 76
    • Beğeniler 23 / 20
    • Ticaret 4, (%100)

Bir şey soracağım, ne mezunusun ? Kitap okuyor musun ? Sosyal aktivitelerin var mı ?

Nükleer santrale karşı çıkmak için ilim irfan sahibi olmak gerekmiyor. Herkes kendi yaşadığı bölgede olası bir facia durumunda neler yaşabileceğini bildiği için soğuk bakabilir. Ama gözü kapalı Nükleer santrale evet demek büyük bilgi birikimi gerektirir. Siz nükleer enerji mühendisliği mi okuyorsunuz ?

wpdrk.com

Uzmann Uzmann WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 16.11.2014
    • Yaş/Cinsiyet 39 / E
    • Meslek ..........
    • Konum Çanakkale
    • Ad Soyad A** A**
    • Mesajlar 515
    • Beğeniler 268 / 39
    • Ticaret 0, (%0)
    beyler hala anlayamadınız mı insanlar nükleer santrale değil başımızdakilere güvenmiyor bir ülkede 1 gün boyunca elektrik kesintisi olabiliyorsa, küçücük bir depremde en önemli olan telefonlar çalışmıyorsa seçimlerin yapılacağı gün saatlerce elektrikler kesiliyorsa(bilerek) bu hükümet bunlardan anlamıyor demektir. yani bunu yapamayan adam nükleer santral yapıyorsa Allah sonumuzu hayır etsin.

wmaraci
    wmaraci
    Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al