MaMiFilm adlı üyeden alıntı

O yüzdenmi fake beğeni ile kasılan tüm sayfaların beğenilerini düşürdü ve artık fake beğeni yapılmasını nerdeyse imkansız hala getirdi. Milyar dolarlık bir şirket böyle ufak işlerle uğraşmaz, dedikleriniz tamamen dedikodu.



Facebook'ta gönderi erişiminden bende şikayetçiyim maalesef buna yapcak bişey yok, adamlar insafa gelip gösterim oranlarını arttırmadıkça elden birşey gelmez. En büyük problem ise hala facebooka rakip olabilecek bir sosyal platform yok. Twitter vs hikaye, bu kadar düşük erişim vermesine rağmen hala hiçbir sosyal paylaşım sitesi facebook kadar geri dönüş veremiyor.



Eminin tam da bu yuzden boyle bir adim atti. Artik yaptigi dalacere ayyuka cikti. Sonra fake begeniler zirve yapinca sildi hepsini. Boylece insanlar sizin gibi dusunmeye basladi. Bak gorursun bir iki aya yone fake begeniler ucusur ortada. Madem facebook fake begenileri ayirt edebiliyor. Neden tek seferlik bit silme ya da donemsel bir silme yapiyor. Madem fake ayirimi yapabiliyor ki bunu son guncellemesinde gorduk o halde fakeleri gunu birlik silsin ole sen bir iki yil bekle sonra fake begenileri sil yaparsan iste bu senin dolandirici oldugunu gosterir.