ttw adlı üyeden alıntı

Hala gerçek müslümanların IŞİD ve ona destek verenler olduğunu kabul edemediniz. Adamlar İslamda istenileni yapıyor. Cihad için uğraşıyorlar, tüm dünyayı müslümanlaştırmaya çalışıyorlar. Zaten bu istenmiyor mu? Hayatınızda kaç kere Kur'an-ı Kerim'i açıp Türkçe çevirisiyle okudunuz? Hemen hemen hepiniz hiçbir zaman dersiniz. Hep Arapça olarak okudunuz en son da amin deyip kapattınız. Ama size ne emrediliyor hiç ilginizi çekmedi. Sonra da IŞİD gerçek müslüman değil diyorsunuz.

Kategori konu dışı diye bu kadar da alakasız ve niteliksiz konular açılmamalı. Mümin kardeşlerinizi kendi sitenizde bilgilendirebilirsiniz webmaster forumunda konu açmanıza gerek yok. Ek olarak bu dini bir konu buradaki herkes müslüman olmak zorunda değil, buraya php öğrenmek için giren biri mümin uyarılarını almak zorunda da değil.

Niyetinizin kötü olmadığından şüphem yok ama lütfen bazı şeyleri görün artık. Kalın sağlıcakla.


Sizin de niyetinizin kötü olmadığından eminim ama bu forumda ne söylediğinize dikkat edin. Konunun açılması yanlış ama bu yorum resmen cehalettir.
Cihat anlayışı bizde evde başlar. Önce onu öğrenin. Elimize kalaşnikof alarak kimseye saldırmıyoruz. Savaşın da yapılacağı durumlar vardır ama biz düzeltmeye kendimizden başlarız. Işid gibi durduk yerde kimsenin namusuna, canına, malına kastetmeyiz. Bize verilen emirleri sizden iyi biliyoruz merak etmeyin.