lostyazilim
tr.link

Böyle Bir Yasa Var Mı?

26 Mesajlar 3.526 Okunma
lstbozum
tr.link

1SMHMedya 1SMHMedya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 526
  • Beğeniler 505 / 133
  • Ticaret 7, (%100)

ParaGon adlı üyeden alıntı

boşverin, mail ile gönderilen bu mesajlar tehdit niteliği taşımakta ve hukuki dayanağı ve geçerliliği bulunmamaktadır. Eğer sen bu işle ciddi şekilde uğraşıyorsan ve gerçekten avukatın da varsa ver telefon numarasını bu konuyu avukatımla görüşün de, resmi ihtar gelmeden içeriği kaldırmayacağınızı söyle ve bu şekilde tehdit içerikli postalar göndererek sadece kendisinin başının ağrıyacağını söyle gitsin. bir dahaki mesajlarınıza cevap verilmeyecektir de de ki köpük saçsın ağzından biraz.

Söylediği şeyler doğru olabilir ancak her şeyin bir üslubu vardır. Eğer hukuki dayanağı varsa neden tehdit etmek yerine hakkını kullanmıyor.. inanmayın bunlara.

Malesef şahsi avukatım yok hocam. Bu adamın adı altında açtığım boş sayfa hiç bir işime yaramadı hemen kaldırabilirim ancak dediğiniz gibi bu şekilde konuşması sinirim bozdu.

wmaraci
reklam

KadirHames KadirHames Emekli Seo Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretici
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 2080
  • Beğeniler 438 / 437
  • Ticaret 32, (%94)
hocam rakipinin biridir atyarıscıları ne anlasın anahtar kelimeden yahu :D yada ne alaka anahtar kelimelerden su kelimeyi çıkart bunu bana deseler keşke onunla kedinin fareyle oynadıgı gibi oynarım hocam saygılarımla
1SMHMedya

kişi bu mesajı beğendi.

işte buu

1SMHMedya 1SMHMedya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 526
  • Beğeniler 505 / 133
  • Ticaret 7, (%100)

bugentr adlı üyeden alıntı

hocam rakipinin biridir atyarıscıları ne anlasın anahtar kelimeden yahu :D yada ne alaka anahtar kelimelerden su kelimeyi çıkart bunu bana deseler keşke onunla kedinin fareyle oynadıgı gibi oynarım hocam saygılarımla

Evet hocam öyle ama ben rakip görmüyorum onu :D arkadaş vip üyelik adı altında tahminlerini parayla satıyor benim site ücretsiz olarak devam ettiği için midir arama sonuçlarında ilk sıralarında çıkmamdan mıdır bilemiyorum bu çekememezlik :) Aslında adam akıllı düşünse bedava reklamını yapmış oluyorum ama o yok işte :D

Not: instagram hesabına baktım vip üyelik paralarıyla mıdır bilemem ama bmw m serisi almış
KadirHames

kişi bu mesajı beğendi.

darkknightt darkknightt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** C**
  • Mesajlar 1132
  • Beğeniler 72 / 318
  • Ticaret 1, (%100)
böyle bir yasa var mı bilmiyorum ama böyle bir durumda kaldırmanız tavsiye edilmez, kaldırın! denir ;)

wmaraci
wmaraci

nettebugun nettebugun Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Doktora öğrencisi.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 386 / 218
  • Ticaret 16, (%100)
Yalnız bir de burayı okuyorsa tam cümbüş, iyice sinirlenmiştir... :)
Hocam kaldırmanız gerekmez. Resmi bir tebliğ de bulunulmamış, o da bir hukuk bürosu veya avukat aracılığıyla olur. Ayrıca bir sıfat ya da unvan için olmaz. Sıfat ve unvanlar telif kapsamında değil. Yazdığı e-postalarda cımbızla seçip alacağınız tehdit türü ifadeler varsa, siz onun üstüne gidin. Efendi minareyi çalmış, kılıfını arıyor, boşverin... ;)
1SMHMedya KadirHames

kişi bu mesajı beğendi.

KadirHames KadirHames Emekli Seo Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretici
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 2080
  • Beğeniler 438 / 437
  • Ticaret 32, (%94)

SMH Medya adlı üyeden alıntı

Evet hocam öyle ama ben rakip görmüyorum onu :D arkadaş vip üyelik adı altında tahminlerini parayla satıyor benim site ücretsiz olarak devam ettiği için midir arama sonuçlarında ilk sıralarında çıkmamdan mıdır bilemiyorum bu çekememezlik :) Aslında adam akıllı düşünse bedava reklamını yapmış oluyorum ama o yok işte :D

Not: instagram hesabına baktım vip üyelik paralarıyla mıdır bilemem ama bmw m serisi almış

instagram dan buldusan yapış ona onu mahkemeye bile verebilirsin ben sitelerimde her anahtar kelimeyi kulanabilirim bunun yasısımı olur sitem mp3 indir cıkcak sekilde yazarım ve cıkar ama mp3 indir yoktur sitede birsey yapamazlar yani hocam yakaladıysan ugras onunla :d
1SMHMedya

kişi bu mesajı beğendi.

işte buu
wmaraci
Konuyu toplam 7 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 7 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al