-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Sokaklarda Dini Sorularda Sorulunca Ben Müslümanım diyen ve kimliginde İslam ibaresi yer alan bazı kişilerde en basit soruları bilemiyor toplum olarak her bir birey öle bir hale geldiki tamamı ile aklımız ay sonu hafta sonu fatura ve ödemelerde artık çoçuklarda büyüklerinden pek harçlıkta istemiyor hem neden istesinki demi ne güzel iddaa var oyan kazan sonra anana babana asi ve isyankar ol saymakla bitmez eksiklerimiz hatamız İnternet te çok video var üniversiteli öğrencilere soruyorlar 8 9 cumhur başkanı kim diye say say bitmiyor toplum olarak çok gerilerde kaldık Önce İman ve Vatan Sevgisi Aşılanmalı bu topluma Sonrada haramdan uzak sağlam bir zemin ne yazıkkı bunları yapamıyoruz sonumuz hiç hayırlı görünmüyor Allah Sonumuzu hayır etsin inş amin..
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
İnanın yazmaya başlasam şu an sanırım forumdaki en uzun yazı olur yazıcaklarım ancak ben bir türk vatandaşı olarak farklı bir ülkenin misafiri diyelim benim ülkemde benden yada buradan her hangi bir vatandaşından iyi yaşadıgını görmek beni çok çok üzüyor.. Bize aklı Selim lazım her oy zamanında işin son anlarına durumlarına bakmayalım daha önceki geçirilen zamanıda hesaba katalım her seçim zamanı algı oluşturuluyor ve ortalık karışıyor.. çok düşünelim 1 defa oy kullanıcaz tek hakkımız ilede ya seneler boyunca söver dururuz yada över dururuz ama kendi açımdan söyliyeyim daha önce verdiğim oylar ı düşünmeden bilinçsizce son zamanlarda medyada gördüklerime pek düşünmeden ve aldırış etmeden oy kullanıyordum şimdi ise öle değil sizlerde çok dikkatli iyi düşünerek oy kullanın arkadaşlar Rabbim memleketimize huzur saglık ve bolluk getirsin inş Amin
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
komedi sandım ama malesef durum vahim.
Uygun Fiyatlarda Kişisel,Kurumsal,Esnaf Sitesi yapılır.
hayatim53
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
insan tamiri ediyor
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Devlete vergi vermeyen adam bayrağı tanımaması normaldir
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
mühendislik öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Seçmece bunlar daha fazla izlenme almak için resmen seçmişler işte tunusu geçtim kktcyide geçtim abd bayrağına azeri dedi kız orda videoyu kapattım. En kötüsü hiç mi film izlemiyorsunuz vs. küçüklümüzden beri en fazla gördümüz bayrak abd bayrağı zorla sokuyorlar tabi gözümüze.
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Bir öğretmen olarak şunu net bir şekilde söyleyebilirim, eğitim sistemimiz çökmüş durumda. Gençlerin hali bu gördüklerinizden daha vahim.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
zıvanadan çıkmışız artık. helak olmamız yakındır.
Tetra Yazılım - Web Tasarım ve Yazılım Uygulamaları