lostyazilim
tr.link

Seo gerekli mi

9 Mesajlar 961 Okunma
acebozum
tr.link

acemiascilar acemiascilar Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / K
  • Meslek öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 144
  • Beğeniler 32 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Siteme yeni tema yükledim 2 aydır tarif ekliyorum seo yaptırmalımıyım :confused: ne kadar faydası olur

wmaraci
reklam

Charizard Charizard Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 190
  • Beğeniler 74 / 43
  • Ticaret 13, (%100)
İncelemek gerek site adresiniz nedir ?

İstediğiniz hdeflediğiniz kelimede durumunuz nasıl ?

İçerik sayısı gelir ve hit durumu nedir ? Bunları söyler ve hedef belirlerseniz yönlendirebilirim.
acemiascilar

kişi bu mesajı beğendi.

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)
Seo herzaman için gereklidir. Seo dan kastınız seo paketleri vs. o başka ancak kendiniz seo uygulayabilirsiniz. Kodlamalara site içi seo ya keyword lere dikkat ederseniz bir de google araçlarını kullanırsanız iyi olur. Wordpress ise yoast seo eklentisi kurmanızı da tavsiye ederim.

tenzilat tenzilat WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek b.muhendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** H**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 2 / 12
  • Ticaret 1, (%0)
Seo ( Search Engine Optimization ) herzaman için gereklidir.sizi bulmaları ve sitenizin ilerlemesi bakımından hassas bir konudur.bu yüzden her şekilde ve her yönde olmazsa olmazlarındandır seo.size önerim seo paketlerinden ziyade ilk oncelikle site ici seo , keywords ve tüm optimizasyonlarınızı yapmanız , sitenizi güncel tutmanız, yeri ve zamanını kollayarak seoya etken işlemler ( tanıtım yazısı , backlink çalışması vb..) yaptırarak sitenizi ilerletmenizdir.

E-Ticaret , Google Reklamcılığı ve Seo Uzmanı
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / K
  • Meslek öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 144
  • Beğeniler 32 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
site adresim www.acemiascilar.com
hiç birinden haberim yok daha yeniyim bu konularda içerikte her gün eklemeye çalışıyorum. İstediğem google üst sıralara çıkmak :)

Ek Olarak: kendim nasıl yapıcam genled anahtar kelime falan ekliyorum başka ne yapmam gerek

Charizard Charizard Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 190
  • Beğeniler 74 / 43
  • Ticaret 13, (%100)
Sakın seo paketi filan alayım demeyin sakın.

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)

acemiascilar adlı üyeden alıntı

site adresim www.acemiascilar.com
hiç birinden haberim yok daha yeniyim bu konularda içerikte her gün eklemeye çalışıyorum. İstediğem google üst sıralara çıkmak :)

Ek Olarak: kendim nasıl yapıcam genled anahtar kelime falan ekliyorum başka ne yapmam gerek

Bence domain ismi çok çok güzel. Şöyle yapabilirsiniz. Adım adım
1 sitenizi iyi tasarlayın
2 kodlamalara dikkat edin gibi botlara uyarıcı tagları ihmal etmeyin istediğiniz anahtar kelimelerde kullanın bu tagları (bu zaten çok ayrıntılı bir konu o yüzden biraz olsun kodlama bilseniz iyi olur)
3 İçerik kesinlikle en önemlisi. İçeriklerinizde acemi bir aşçının ne aradığını düşünerek oluşturun. Bu içerikler de de anahtar kelimelerinizi kullanın. Bu içeriklere de meta ekleyin.
4 Siteyi ilk zamanlar içerikle doldurun seo ya odaklanmayın ama içerikleri oluştururken seo ya dikkat edin yani site içi seo yapmış oluyorsunuz. Bu söylediğim de yine kodlama bilirseniz iyi olur. Her sayfa için ayrı bir meta name kullanmanız yararlı olur.
5 Sitenize backlink almaya bakın bunun için kendiniz de uğraşabilirsiniz. Sizinle aynı içeriğe sahip başka sitelere yorum ya da link değişimi reklam vs. de verebilirsiniz. Pek güvenilmese de kaliteli bir backlink paketi alabilirsiniz.(pek tavsiye etmem) bu da site dışı seo biraz zaman geçtikten sonra bunu yaparsanız iyi olur
6 Eğer siteniz CMS tabanı ise wordpress vs. gibi seo eklentileri kurun ve bu eklentilerin ayarlarını yapın derim. Her sayfaya yazıya ayrı ayrı yapın.
7 sosyal medya hesapları açın face twitt instagram oralara üye çekmeye bakın. Organik üye :) Paylaşımlarınızı o hesaplarda da paylaşın.
Son olarak bazı seo kitaplarını okuyabilirsiniz.
Domain ile ilgili arama hacimlerine bakıp o kelimelere yoğunlaşın derim. Ben de seo paketlerini pek tavsiye etmiyorum. Aslında bu 30-40 TL ye satılan seo paketlerini hele kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ama kaliteli iş yapanlar var bunlardan alabilirsiniz bütçeniz müsaitse. Kategoriniz çok iyi yemek kategorisi ve domain ismi çok iyi gerçekten adsense ile iyi kazançlar sağlayabilirsiniz.

• Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / K
  • Meslek öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 144
  • Beğeniler 32 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekkür ederim kodlama bilgim yok temayı aldım wordpress ama sanırım hatalı biraz seo konusunda.
Benim yapmam gereken içerik ekleyip, anahtar kelimelere dikkat etmek yeterli mi
Kategoriniz çok iyi yemek kategorisi ama çok rekabet var. :(

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
SEO'dan kastınız paketse, gerekmez.
Ama kendiniz sitenizi SEO uyumlu hale getirebilirsiniz.
Google SEO uyumlu site oluşturma basamaklarını, hangi tarz siteleri sevdiğini ilk ağızdan buradan anlatmış. Okuyarak siteni düzenleyebilirsin.
https://support.google.com/webmasters/answer/40349?hl=en
acemiascilar

kişi bu mesajı beğendi.