Durotan adlı üyeden alıntı
Konuyla alakasız olacak ama incelemeniz için gönderdikleri ürünleri inceledikten sonra geri mi yolluyorsunuz yoksa sizde mi kalıyor?
Konuya dönecek olursak ta, sizinle aynı kategoride olan sitelerin yapmadıklarını yapın, farklı olun derim.
Oyun icelemesi yaptığımız pc bizde kalıyor tabi zimmetli bir şekilde. Bunun dışındaki ürünler geri gidiyor
Ek Olarak:
ntka adlı üyeden alıntı
Azimle devam edin bence hemen pes etmeyin bir anda herşey istediğiniz gibi olmaz bende oyun sitesini açarken uzun vade de düşünerek açtım eğerKi 3 5 ayda bir yerlere gelicem diye site açarsanız başaramazsınız 5 10 yıllık düşünerek bir işe başlayın kısa vade de birşey elde edemezsiniz bu benim düşüncem.
Civan Demir adlı üyeden alıntı
Senin yerinde olsam sosyal medyayı 2. plana atmam. Bence facebook'da hayran kitleni büyütmeye çalış. Elinden geldiğince 3-5 liralık sponsorlu reklam yap.
erdalgozum adlı üyeden alıntı
Hak ettiğini önce sen düşünmemelisin. Zira hak etmişsen güzel yerlere gelirsin. Fakat sabırsız davranıp 7 - 8 ayda insanların 5 ile 10 yıl içinde edindikleri derecelere çıkmak istersen bu olmaz. Sabır, kalite, disiplinli çalışma gerekiyor.
Bu konuyu, İyice sindirerek oku. Anla ve uydula. Ardından
bu konuyu iyice oku ve uygula. Sonra
bu konuyu oku uygula. Ardından
bu konuyu oku uygula. Okumakla kalma. Uygula. Senin geçtiğin yollardan geçmiş zorluk ve sıkıntıları aşmış eski webmasterlerin tavsiyelerini sadece okumakla kalma. Uygula. Fakat şunu unutma tüm bu
"uygula" dediklerim sabır gerektiren, disiplik ve kaliteli çalışma gerektiren süreçler. Bu süreçleri aşarsan başarı gelecektir inşaAllah.
mühendis adlı üyeden alıntı
Hocam öncelikle herkesin aynı dönemlerden geçtiğini bildirmek isterim. Öncelikle sponsorlar bulman çok güzel. Çoğumuzda bu konudan muzdaribiz. Konuya gelecek olursak öncelikle hitlerini arttırman lazım. Tabi google gözünde konuşuyorum. Hemen şuraya bir yazımı iliştireyim. İçinde yararlanacağın bilgiler vardır.
____
Hitim Neden Artmıyor____
Şimdi farklı noktaya değinmek gerekirse, bir oyun sitesi, hatta bir oyun editörü olarak oyun incelemelerine hatta gameplaylere önem vermen gerekir bence. Genç, çocuk kitleyi yakalaman gerekli Bunun için twith üzerinden yayın yapmalısın. Minecraft, CS Go gibi gençlerin çoğunlukta olduğu alanlardan başlayığ bir tarz oluşturarak yayın yap, video çek. Çok faydalı olacaktır.
Herkese yorumları için teşekkür ederim. Alan adını ilk fırsatta 3 sene daha uzatıp 2020 hedefliyorum (Bahsedilen 2020 hiç bir siyasi vurgu içermez)
Kurumsallaşma yolunda ufak adımlar yapıcam. CHIP-SDNET-MSI gibi sitelerde abilerim var onlardan da tavsiyeler alıyorum.
Twich den yayın yapan yakın arkadaşlarım abilerim var onlarda sıksık konuşuyoruz destek veriyorlar sağolsunlar. Söylediklerinizi okuyunca hevesim arttı açıkçası. Teşekkürler tekrardan.
Sosyal medyada her konumuz paylaşılıyor. Video ekleyemiyorum fiberim yok :(
https://www.facebook.com/OyunEditoru.Net