lostyazilim

Kendi Bayrağını bilmeyen vatandaşlar- Bunlar da oy kullanıyor

38 Mesajlar 4.496 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

47003 47003 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 12.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 576
  • Beğeniler 46 / 205
  • Ticaret 16, (%100)
Oo bütün burjuvalar toplanmış buraya :)

wmaraci
reklam

mertcanfirat mertcanfirat Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** F**
  • Mesajlar 784
  • Beğeniler 128 / 137
  • Ticaret 48, (%100)
ParaGon

kişi bu mesajı beğendi.

kadir001 kadir001 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek online sales maneger
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** Y**
  • Mesajlar 341
  • Beğeniler 298 / 66
  • Ticaret 16, (%100)

zenko56 adlı üyeden alıntı

bizde 900 tl asgari ücrete geçinıyoruz hemserim ama etrafımızda olup bitenede kayıtsız kalmıyoruz..bu nasıl bir açıklamadır boyle ya..sen karnını doyurmaya bak etrafındakileri düşünme demektir senın mantıgın. zeka,bilgi,öngörü ve meraktan uzak yasayıp gözlerinizi dış dunyaya kapatın demıssın açıkçası. kuzey kıbrısın bayragı nasıl bılınmez ? kuzey kıbrıs, hanı ugrunda sehıt verdigimiz kara harekatı !!! bir de yorumunu begenmişler yuhh yaa

kimya bölümünde gıda teknikeri olarak < 900 tl yemi çalışıyorsunuz.?

sen karnını doyurmaya bak etrafındakileri düşünme demektir demşisiniz hiç bir karşılık gözetmeksizin ülkeniz için ne yaptınız.?

eka,bilgi,öngörü ve meraktan demişsiniz özel sektörde insanlar sömürülür 1 saat fazla çalıştırılmaya çalışılır sizde bilirsiniz.
sabah 8 den akşam 6 ya kadar çalışan birisi en fazla yazın kendine 1-2 saat ayırabilir. (metropolde ise oda yolda geçer, yada yazın mesai yaparlar ) ve tek dertleri akşam gelsiklerinde çocuklarını görebilmek ve çocuklarına daha iyi bir gelecek hazırlamak için kendilerinden, zamanlarından, ödün verirler.(aksi durumlartabiki var) profilinizde 32 yaş olarak görünüyor ona dayanarak. Abi 6 ay bir fabrikada çalış 180 gün sonra kendini tanıyamazsın.
burada herhangi bir siyasi taraf veya gaye gözetmeksizin yazıyorum: hükümetler değişir zenginlerde değişir abi gariban aynı gariban.

zenko56 zenko56 Seo Bir Sanattır Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek 2005 Tarihi İle Seo Uzmanlıgı
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad İ** E**
  • Mesajlar 285
  • Beğeniler 65 / 97
  • Ticaret 15, (%87)

kadir001 adlı üyeden alıntı

kimya bölümünde gıda teknikeri olarak < 900 tl yemi çalışıyorsunuz.?

sen karnını doyurmaya bak etrafındakileri düşünme demektir demşisiniz hiç bir karşılık gözetmeksizin ülkeniz için ne yaptınız.?

eka,bilgi,öngörü ve meraktan demişsiniz özel sektörde insanlar sömürülür 1 saat fazla çalıştırılmaya çalışılır sizde bilirsiniz.
sabah 8 den akşam 6 ya kadar çalışan birisi en fazla yazın kendine 1-2 saat ayırabilir. (metropolde ise oda yolda geçer, yada yazın mesai yaparlar ) ve tek dertleri akşam gelsiklerinde çocuklarını görebilmek ve çocuklarına daha iyi bir gelecek hazırlamak için kendilerinden, zamanlarından, ödün verirler.(aksi durumlartabiki var) profilinizde 32 yaş olarak görünüyor ona dayanarak. Abi 6 ay bir fabrikada çalış 180 gün sonra kendini tanıyamazsın.
burada herhangi bir siyasi taraf veya gaye gözetmeksizin yazıyorum: hükümetler değişir zenginlerde değişir abi gariban aynı gariban.

Güzel kardesım ben gunde 18 saat çalışıyorum. meslegim turizmcilik. ben hiç bilmem öyle hayatımda vardıya sıstemı ıle çalıştıgımı..sabah 10 da bir baslarım barda işe, gece 2-3-4 allah ne verdiyse, musterı gıdene kadar..ulkede olan bıten herseyide takıp eder analizinide yaparım. bu ulke benım oldugu kadar çocuklarımında olacak cunku ılerıde. işte o yuzden önume bakamam. bugun unıversıutelerde pkk lı itlerin açtıgı bayraga göz yumarsan yarın öbur gun benım çocuguma okuyacak alan kalmaz. emeklinın aldıgı 3 kurusa sesımı çıkarmazsam,yarın ben yaslanınca aynısı bana yapılacak. ben ne mi yaptım, güzel kardesım sokaklara yazı yazmaktan hakkımızı aramaktan polisten az dayak yemedık bu ulkede. demokrasi isyanların rejimidir. isyanı olmayan adam hakkını arayamaz..neyse hadi hayırlı gunler
kadir001

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

mustafayasin mustafayasin PHP & IOS Developer Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 914
  • Beğeniler 91 / 173
  • Ticaret 11, (%100)
Soru sorulanlar kadar muhabirden de utanç duydum. Türk bayrağı = Türkiye bayrağı gibi bir algısı var sanırım. Cehalet testini başka bir muhabir yapmalıydı.

iskifogl iskifogl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad A** İ**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 139 / 152
  • Ticaret 7, (%100)
Türkiye'de eğitim sistemi nasıldır bilemem fakat ben bir kktc'liyim ve bize burda küçük yaşta hem türkiye hem kıbrıs bayrağı sevgisi aşılanıyor yada aşılanmaya çalışılıyor. Sadece bunlada yeterli kalmıyorlar coğrafya derslerimizde sadece bayraklardan sınava girdiğimiz olurdu. Adam allah'ın afrika ülkesinin adını koyup bayrağını sorardı veya bayrağı verip ismini sorardı aynı şeyler. Sonuç olarak video'da bi tane bile adamın kktc bayrağını bilememesi üzdü açıkcası beni.
kadir001

kişi bu mesajı beğendi.

ParaGon ParaGon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilgi işlem müdürü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** M**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 27 / 38
  • Ticaret 4, (%100)

kadir001 adlı üyeden alıntı

insanlar 900 küsür asgari ücretle geçinmeye çalışıyor karınlarını zor doyuruyor sizin tek derdiniz bayrakmıdır.
o izlediğiniz çoğu insan belki bayrakları bilmez ama vatanı için canını vermeyi bilir.

cehaleti savunman gerçekten çok ilginç olmuş. Fikrine saygı duyarım ama vatan uğrunda can verilerek kurtulmuyor bu devirde. Cehaleti savunmak cahili cesaretlendirmektir.

Ayrıca, Okumamış olmak ayrı bir konudur, okumamış olabilirsin ama bayrağını bilmemek bir tercih meselesidir bu devirde..

kadir001 kadir001 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek online sales maneger
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** Y**
  • Mesajlar 341
  • Beğeniler 298 / 66
  • Ticaret 16, (%100)

ParaGon adlı üyeden alıntı

cehaleti savunman gerçekten çok ilginç olmuş. Fikrine saygı duyarım ama vatan uğrunda can verilerek kurtulmuyor bu devirde. Cehaleti savunmak cahili cesaretlendirmektir.

Ayrıca, Okumamış olmak ayrı bir konudur, okumamış olabilirsin ama bayrağını bilmemek bir tercih meselesidir bu devirde..

son 20 yılın okuma yazma oranlarına bakabiliriz. bundan 15 yıl önce köy okullarında 1-2-3-4 sınıflar aynı mekanda ders görürlerdi. insanlarımız bir şekilde cahil bırakılıyor öncedende şimdide. cahilliği savunmuyorum sistem buna sürüklüyor. ( vatan uğrunda can verilerek kurtulmuyor ) haklısınız.
Yanlış düşünüyor olabilirim ama tunusun bayrağını bilmesin ama Vatan hainide olmasın.

Ek Olarak:

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al