kimya bölümünde gıda teknikeri olarak < 900 tl yemi çalışıyorsunuz.?
sen karnını doyurmaya bak etrafındakileri düşünme demektir demşisiniz hiç bir karşılık gözetmeksizin ülkeniz için ne yaptınız.?
eka,bilgi,öngörü ve meraktan demişsiniz özel sektörde insanlar sömürülür 1 saat fazla çalıştırılmaya çalışılır sizde bilirsiniz.
sabah 8 den akşam 6 ya kadar çalışan birisi en fazla yazın kendine 1-2 saat ayırabilir. (metropolde ise oda yolda geçer, yada yazın mesai yaparlar ) ve tek dertleri akşam gelsiklerinde çocuklarını görebilmek ve çocuklarına daha iyi bir gelecek hazırlamak için kendilerinden, zamanlarından, ödün verirler.(aksi durumlartabiki var) profilinizde 32 yaş olarak görünüyor ona dayanarak. Abi 6 ay bir fabrikada çalış 180 gün sonra kendini tanıyamazsın.
burada herhangi bir siyasi taraf veya gaye gözetmeksizin yazıyorum: hükümetler değişir zenginlerde değişir abi gariban aynı gariban.
sen karnını doyurmaya bak etrafındakileri düşünme demektir demşisiniz hiç bir karşılık gözetmeksizin ülkeniz için ne yaptınız.?
eka,bilgi,öngörü ve meraktan demişsiniz özel sektörde insanlar sömürülür 1 saat fazla çalıştırılmaya çalışılır sizde bilirsiniz.
sabah 8 den akşam 6 ya kadar çalışan birisi en fazla yazın kendine 1-2 saat ayırabilir. (metropolde ise oda yolda geçer, yada yazın mesai yaparlar ) ve tek dertleri akşam gelsiklerinde çocuklarını görebilmek ve çocuklarına daha iyi bir gelecek hazırlamak için kendilerinden, zamanlarından, ödün verirler.(aksi durumlartabiki var) profilinizde 32 yaş olarak görünüyor ona dayanarak. Abi 6 ay bir fabrikada çalış 180 gün sonra kendini tanıyamazsın.
burada herhangi bir siyasi taraf veya gaye gözetmeksizin yazıyorum: hükümetler değişir zenginlerde değişir abi gariban aynı gariban.
Güzel kardesım ben gunde 18 saat çalışıyorum. meslegim turizmcilik. ben hiç bilmem öyle hayatımda vardıya sıstemı ıle çalıştıgımı..sabah 10 da bir baslarım barda işe, gece 2-3-4 allah ne verdiyse, musterı gıdene kadar..ulkede olan bıten herseyide takıp eder analizinide yaparım. bu ulke benım oldugu kadar çocuklarımında olacak cunku ılerıde. işte o yuzden önume bakamam. bugun unıversıutelerde pkk lı itlerin açtıgı bayraga göz yumarsan yarın öbur gun benım çocuguma okuyacak alan kalmaz. emeklinın aldıgı 3 kurusa sesımı çıkarmazsam,yarın ben yaslanınca aynısı bana yapılacak. ben ne mi yaptım, güzel kardesım sokaklara yazı yazmaktan hakkımızı aramaktan polisten az dayak yemedık bu ulkede. demokrasi isyanların rejimidir. isyanı olmayan adam hakkını arayamaz..neyse hadi hayırlı gunler