Kefaret adlı üyeden alıntı

Twitch yayıncılığı ile bende uğraşıyrum hocam. Oradan kolayca para kazanılmıyor.


Cosplay ile uğraşan arkadaşlarım yapıyorlar ve harçlıklarını (400 - 500 TL) çok rahat çıkartıyorlar. Bende bu işe girmeyi düşünüyorum ama ben tekil olarak değil de, 7 kişiyi tek bir çatı altında toplayıp küçük çaplı bir grup kuracağım. Çeşitli kişiler ve çeşitli oyun türleri olacağından abone sayımızında bir hayli yüksek olacağını düşünüyorum. Cosplay ile uğraştıkları için kendi çevreleri mevcut, bununda katkısı olacaktır elbet.

Ek Olarak:

KomikBrokoli adlı üyeden alıntı

Torrente girme kanaatindeyim ama ne yapicam ne yapmaliyim bi fikrim yok isi ogreticek kisi var ama :)


Fikriniz icin tesekkur ederim .

oyun video cekme denemedim degil youtberdim videoda yuklwdim herşeyi yaptim 2 bin izlenme falan aldim bi kanalda ama bi oyun videolarim 10 izlenmeydi

yani oyun videolarim kotu oluyor hep bilgi verme amacli gibi anlatiyorum

youtube.com/Tahakotil youtube kanalim altta slepping dogs videosu var fikirilerinizi sunarsaniz sevinirim


Sizin de söylediğiniz gibi, video çekerken kasması ve ayrıca oyunun sesinin de olmaması izlenme sayısını düşürür bilginiz olsun. Neden sizin videolarınızın izlenmediğine gelince, 2 3 5 8 10 video ile olacak bir şey değil bu. Örneğin heavy rain gibi senaryo bazlı oyunlar oynayın ve ortalama 25-30 dakika arası tutun videolarınızı, muhtemelen 10 - 15 video çekmeniz gerekecek. Bu şekilde bir kaç oyun oynarsanız zaten belli bir kitlenin dikkatini çekersiniz. Bir ufak not daha düşeyim, video başlıklarınızı Slepping Dogs Oynuyoruz - Part 1 tarzında değilde, oyun içerisindeki bir sahneden alıntı yaparak ilginç başlıklar türetin. Sırf başlık için bile merak edip izleyen olacaktır, benim bu şekilde izlediğim çok olmuştur.