lostyazilim

Dmoz Blog Türkiye ile Sorularınızı Sorunlarınız

30 Mesajlar 3.109 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

stroncow stroncow WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Elektrik
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 414
  • Beğeniler 186 / 94
  • Ticaret 2, (%100)
İlk soru benden :)
barisay

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Seobaz Seobaz www.seobaz.com Kullanıcı
  • Üyelik 19.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / K
  • Meslek Seo
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad N** D**
  • Mesajlar 427
  • Beğeniler 595 / 197
  • Ticaret 190, (%100)
Sitenizde hangi editör hangi kategoride ne kadar rüşvetle iş yapıyor ifşa edin cok başarılı olursunuz..

barisay barisay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Seo, Wordpress, Security
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 146 / 428
  • Ticaret 65, (%100)

Nekrotasarim adlı üyeden alıntı

Sitenizde hangi editör hangi kategoride ne kadar rüşvetle iş yapıyor ifşa edin cok başarılı olursunuz..

Böyle bir durumla karşılaşıpda forumlarda boşuna zaman kaybetmeden hemen dmoz üzerinden şikayet ederseniz daha hızlı sonuç alırsınız.

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)

barisay adlı üyeden alıntı

Dmoz'a ücretli eklemek söz konusu bile olamaz.

Halla halla.. Türkiye'deki dmoz editörleri bu iş sayesinde ev döşedi :) Dmoz editörlerini çok iyi biliyoruz biz :)

-size söylemiyorum, yapanlara hitaben-

wmaraci
wmaraci

MehmetGUMUS3 MehmetGUMUS3 . Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 757
  • Beğeniler 283 / 200
  • Ticaret 12, (%100)
Görüyoruz ki dmoz diyince ne kadar bir antipati olmuş blogcularda. Bunu başardılar gerek editörlerle gerek de saçma saçma iş yaparak.

Teamtofas.com

• Üyelik 14.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 146 / 428
  • Ticaret 65, (%100)

WebDost adlı üyeden alıntı

Halla halla.. Türkiye'deki dmoz editörleri bu iş sayesinde ev döşedi :) Dmoz editörlerini çok iyi biliyoruz biz :)

-size söylemiyorum, yapanlara hitaben-

Sonuç itibari ile dmoz editörleri işinde gücünde olan insanlar ve zamanlarının az kısmını harcıyor ve bu işleri yapanları takip etmek zor oluyor. Eğer bunu görüpte siz şikayet ederseniz dmoz daha kaliteli bir dizin olacaktır.

caglark caglark caglarkeskin.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1125
  • Beğeniler 59 / 243
  • Ticaret 48, (%100)
Barış dostum projeni çok beğendim. Bende 2 yıl boyunca DMOZ editörlüğü yaptım. Bu blog ileride site sahipleri için çok güzel bir kaynak olabilir ama seni bir konuda uyarmak istiyorum ;

Blogu gezerken şu şekilde bir soruyla karşılaştım : http://prntscr.com/6ybjhg . Bu tip sorulara cevap vermen bence çok yanlış ve DMOZ kurallarına da aykırı bir işlem. DMOZ dizinin iç işlerinden dışarıdaki insanlara bilgi paylaşımı editörlere en çok yapılan uyarılardan biridir. Diyeceğim o ki bunu yapman editörlüğüne zarar verebilir. Bence projende daha çok insanlara açık bilgiler verme yolunda ilerlemelisin. Yani DMOZ'a nasıl kayıt olunur ya da editör nasıl olunur gibi genel sorulara kapsamlı cevaplar vermelisin.

Projeni beğendiğimi tekrar dile getirmek istiyorum. Umuyorum projenle güzel günlere gelirsin :)
barisay Mik4iL

kişi bu mesajı beğendi.

TheLacivert TheLacivert Invictus Maneo Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Psikolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 1400
  • Beğeniler 497 / 496
  • Ticaret 0, (%0)
Dmoz'a kayıt yapabilmek için bloglar için konuşuyorum;
• Domain yaşı kaç olmalıdır?
• İçerik sayısı yeterlilik düzeyi nedir?
• Üyelik süreci nasıl işliyor?
• Dmoz'a üyelik değerlendirirken, pagetrust, pagerank, hit v.s gibi değişkenlere bakılıyor mu?
• Dmoz neden bu kadar bozuldu?

• Üyelik 14.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 146 / 428
  • Ticaret 65, (%100)

Çağlar adlı üyeden alıntı

Barış dostum projeni çok beğendim. Bende 2 yıl boyunca DMOZ editörlüğü yaptım. Bu blog ileride site sahipleri için çok güzel bir kaynak olabilir ama seni bir konuda uyarmak istiyorum ;

Blogu gezerken şu şekilde bir soruyla karşılaştım : http://prntscr.com/6ybjhg . Bu tip sorulara cevap vermen bence çok yanlış ve DMOZ kurallarına da aykırı bir işlem. DMOZ dizinin iç işlerinden dışarıdaki insanlara bilgi paylaşımı editörlere en çok yapılan uyarılardan biridir. Diyeceğim o ki bunu yapman editörlüğüne zarar verebilir. Bence projende daha çok insanlara açık bilgiler verme yolunda ilerlemelisin. Yani DMOZ'a nasıl kayıt olunur ya da editör nasıl olunur gibi genel sorulara kapsamlı cevaplar vermelisin.

Projeni beğendiğimi tekrar dile getirmek istiyorum. Umuyorum projenle güzel günlere gelirsin :)

Teşekkür ederim beğenmene sevindim uyarın içinde ayrıca teşekkür ederim fakat olay sadece incelenip incelenmemesinin bilmesi ve hatasını kendinde araması böylelikle hem forumlarda çöp konuların olmaması hemde sürekli başvuru ile kendisini yıpratmaması.

Ek Olarak:

TheLacivert adlı üyeden alıntı

Dmoz'a kayıt yapabilmek için bloglar için konuşuyorum;
• Domain yaşı kaç olmalıdır?
• İçerik sayısı yeterlilik düzeyi nedir?
• Üyelik süreci nasıl işliyor?
• Dmoz'a üyelik değerlendirirken, pagetrust, pagerank, hit v.s gibi değişkenlere bakılıyor mu?
• Dmoz neden bu kadar bozuldu?

Sorularını site üzerinden sorarsan sevinirim forum üzerinden sadece genel ve site hakkında yazılara cevap veriyorum.

tenzilat tenzilat WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek b.muhendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** H**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 2 / 12
  • Ticaret 1, (%0)
Merhabalar ; siteniz çok güzel düşünülmüş ama şunu solemek istiyorum.
Altı üstü 1 veya 2 kere soru sorup 1 cevap yazıcak ama üyelik istenmeside bence abes olmuş.bence üyeliksiz soru sorulabilmesi daha çekici ve işe yarar olucaktır.

Dmoz editörlerimiz site başvurularında çok detaylıca inceleme yapıp iğne ucu kadar bir noktada hata görseler affetmicek durumdalar ama , kendi sitelerindede nedense tema türkçeleştirmede atladıkları noktalar olmaktadır.." Answered 54 mins ago. " "By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service." "Asked 1 hour ago in" "By clicking "Sign up" you indicate that you have read and agree to the privacy policy and terms of service."

E-Ticaret , Google Reklamcılığı ve Seo Uzmanı
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al