-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hangi kategoride editör olduğunuzu sormayacağım ancak oyunlarla alakalı bir kategoride misiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
b.muhendisi
-
-
Ad Soyad
C** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
barisay adlı üyeden alıntı
Merhabalar;
Öncelikle düşüncen için teşekkür ederim. Soru sormak için üye adın olmayınca hangi sıfatla üye soru soracaksın yani dolduracağınız 3 4 yer onada mail onayı gibi prosedür eklemedik yani en fazla 3 4 dakika zaman ayırıp üye olacaksın.
Dmoz editörlerinin detaycı olduğu doğrudur. Bahsettiğiniz site benim sitem sanırım eğer dmozda sorgulama yapar iseniz dmoz kaydının olmadığını göreceksiniz.
Ek Olarak:
Hayır başka bir kategorideyim.
Dmoz'a kayıt yaptırmışsınız demedim zaten.kendi sitenize bile özenmezken Dmoz'daki başvurulara ne kadar özen gösterceğinizi bilememeyi belirttim.
Bir diğer konu isede Wordpress'de konuya yorum yaptığın zaman isim mail ve konu yazabiliyorsun , bu şekildede birşey yapabilirdiniz.üyelik alınarak 1 kere soru sorulcaksa neden üye olayım ki ? mantıklı değilmidir sizcede ? veya üye olunup bilgimi toplanmakdır amaç ? :)
E-Ticaret , Google Reklamcılığı ve Seo Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
b.muhendisi
-
-
Ad Soyad
C** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
barisay adlı üyeden alıntı
Dmoz onayının neden uzun sürmesinin tek nedeni zamandır. Dmoz editörlerinin çoğu işinde gücünden insanlardır ve bende bir an önce herkesin sorunlarını çözmek açısından siteyi aktif eder etmez yardımcı olmaya çalışayım dedim fakat hata yapmışım. Öküzün altında buzağı arayanın çok olacağı hiç aklıma gelmedi. Özür diliyorum.
Bakın siz kendiniz Dmoz editörleri adına tek vücut olup onları savunmaya kalkmayın..çünkü gerçekten sıkıntı büyük aslında. her cevapta dmoz editörleri işinde gücünde insanlar diyorsunuzda. burdaki forumda çoğu kişide işinde gücünde insanlar..Ortada bir özenilmesi gereken proje, sürekli göz önünde bulunma ve özveri istenen bir durum varsa o zaman daha fazla online olunabilecek , daha çok ilgilenicek kişilerin bulunmasıdır.siz nasıl burda ilgilenebiliyorsanız ve online oluyorsanız , zamanınızı kullanabiliyorsanız diğer editörlerinde kullanması gerekmektedir.dmozun dünyaca ünlü bir proje olması nedeniyle klasının düşmesinin nedeni editörlerinin işinde gücünde olmasının bir etkeni olmaması gerekmektedir.
Sakın kelimelerimin sizi hedef aldığını düşünmeyin.biraz özveri , biraz gayret ile herşey çözüme ulaştırılır ama istek ve arzu olmadığı sürece çözümler bile soruna dönüşebilir.
E-Ticaret , Google Reklamcılığı ve Seo Uzmanı
kramper
<?php echo "hi world!" ?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım & SEO
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Merhaba, bir soru yolladım cevaplarsanız sevinirim.
Bir de siz iyinetin sahibi misiniz hocam?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
network manager
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba kardeşim sitenizi çok beğendim başarılar...