-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam bence bunlarla bulaşma neden dersen zor ve kaç kişiye satacaksın?Senin ilk önce pazar araştırması yapman lazım.Kaç kişi alabilir?Ne kadar gereklidir?Ne yapılabilir?Kaç para ve kaç saat ayırabilirsin?Onun yerine yazıcı hizmeti versen daha iyi olur.Şahış şirketi yada mükellefiyetlik de şöyle olur herşeyin banka aracılığıyla yada faturaya dönük olacağı için ne çıkarsa onu ödeyeceksin.Yıllık maliyeti muhasebe ücreti,defter tasdiki gelir vergisi,geçiçi vergi,kdv,stopaj gibi vergileri ödeyeceksin.
Tabi bunlar benim düşüncem.Mesela kitle bulup ona çalışırsan daha fazla kazanırsın.Yani oyuncak olur hobi malzemesi olur falan filan çoğalır.
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Benim fikrim şuan 3D yazıcıları baktım piyasada yok yani var olanlar da pahalı bütçeniz yoksa girmeyin.Seo da yapmanız gerekli ilk sayfalara gelmeniz için 5 ila 6 tane büyük rakipleriniz var yani.Bütçeniz ve birkaç kişiden arkadaş grubunuz varsa neden olmasın ama sabır gerekli e-ticaret kolay değil.Müşterilerinin güvenini de sağlamak gerekli.Mesale siz gidip markalaşmış bir yerden mi alırdınız yoksa hiç güveni olmayan doğru düzgün bir iletişim numarası olmayanla mı.
Ek Olarak: Benim fikrim şuan 3D yazıcıları baktım piyasada yok yani var olanlar da pahalı bütçeniz yoksa girmeyin.Seo da yapmanız gerekli ilk sayfalara gelmeniz için 5 ila 6 tane büyük rakipleriniz var yani.Bütçeniz ve birkaç kişiden arkadaş grubunuz varsa neden olmasın ama sabır gerekli e-ticaret kolay değil.Müşterilerinin güvenini de sağlamak gerekli.Mesale siz gidip markalaşmış bir yerden mi alırdınız yoksa hiç güveni olmayan doğru düzgün bir iletişim numarası olmayanla mı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sanal posun maliyeti yllık 300 tl sanırsam , paypal ve havale ile yapn derim ayrıyeten sanal pos olursada vergide vermek zorundasınız
1 kişi bu mesajı beğendi.
size yol gösterebilirler fakat yalnız yürümek zorundasınız !
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
3d yazıcı işine gir özellikle kalıp çıkarma işi ciddi karlı oluyor yedek parça değilde servis işini yapın tek markanın