-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Çalışan
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Gerçekten çok kaliteli bir plartform bazen öyle paylaşımlara denk geliyorum ki hayret ediyorum. Googlede bile artık bir şey aratıldığında sonuna tumblr koyuyorlar öyle arıyorlar. Ki görsellerde gerçekten öyle aratmak kaliteli görsellere denk gelmenizi sağlıyor. :)
ÖRNEK ARAMA :)
Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Halı Yıkama
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kullanmaya başladık bakalım sonuçlar neyi getirecek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenciyim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Adsense reklamları eklenebiliyor mu oraya? Orda blog açınca bi nevi subdomain kullanıyor gibi oluyoruz ana domain .tumblr.com bir ton blog var. Adsense desteği varsa eğer karışıklık olmuyor mu? Kız arkadaşım baya severek kullanıyor ama ben bi türlü alışamadım. Bana çok karışık geliyor :D
www.batuhankilinc.com Kişisel blogum
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ferdi Şahin adlı üyeden alıntı
Kolay alışılmıyor bir dene istersen. Fakat şunu da belirtmek istiyorum orada takibe takip gibi şeyler paylaşmayın kesinlikle tumblr kullanıcıları böyle şeyleri sevmez.
Takibe takip gibi şeyleri evet kesinlikle sevmez ama takibe takip olayı var orda da.Yani 100 kişiyi takip ederseniz en az 30-40 kişi geri dönüş yapacaktır.
Ek Olarak:
Stark IV adlı üyeden alıntı
biliyorum hocam yazılı olmayan katı kuralları var tumblrın neyse 2 takipçim var 1isi çok sevdiğim bir fenomen neden takip etti bilmiyorum :D sevmeme sebep olur umarım
Kullanıcı adını bende özel mesaj olarak alabilir miyim?
Kendi halinde.Meraklı gözlerle inceleyen.