Arkadaşlar, ben bu konuyu iyi ki açmışım buraya diye düşünüyorum. Zira, konuda da belirttiğim üzere ben Natro'dan şikayetçi değilim, veya konu Natro'nun kalitesi de değil, zaten kullanan herkesin de ortak özelliği, anladığım kadarıyla, sorun olsa da kaliteli hizmet veriyor mantığı. Şimdi ben buradan şunu çıkardım, ortak kullanımı olan suncuların dışarıdan atak aldığı zaman daha fazla hasara yol açmaması için yapması gereken dışarıdan veri alımını durdurmak. Şuan taşıdığım sunucuya bile atak var mesela. Bunu nereden anlıyorum? Gelen spam trafikten ve dahi spam üye kayıtlarından, çok sürmez mesela, şuan bulunduğum sunucu da kısa bir süre sonra kapanır gibi geliyor bana. Buna da yapabilecek hiç birşey yok. Her defasında siteyi silip yeniden yükleyeceğim.

Hatta ben siteyi ilk sildiğimde şöyle birşey gelmişti başıma. Sitenin sunucusunu değiştireceğim, nasıl olduğunu Natro'dan söylediler, sql yedeğini aldım, ftp dosyalarını ne yaparsam yapayıom indiremiyorum. Çıldırmak üzereydim yine. Herşeyi göze alıp siteyi de ftp yi de tamamen boşalttım. Taşıdıktan sonra wordpressi tekrar kurup kendi sql dosymı import ettim çok şükür bütün mesele çözülmüştü o zaman :)

Yani mesele Natro'nun kalitesi değil. bu konu yanlış anlaşılmasın. Çözüm yolları nelerdir bunları öğrenmek ve araştıran olursa onlara da faydalı olmak :)