mvk adlı üyeden alıntı

Dostum HTML&CSS konusunda kendine 5 üzerinden 4 puan verip, siteyi hazır alıp, yapmak istediklerini buradan soruyorsan bu ajans nasıl yürüyor merak ettim doğrusu?

Cengiz Kaya adlı üyeden alıntı

merhaba sitenizde hizmetler bölümünde web yazılım ile uğraştığınız seo vs. ile uğraştığınız yani web üzerine işler yaptığınız göriniyor doğal olarakta bu konularda bizden iyi bilmeniz gerektiğini düşünüyorum.

arkadaşlar html bilgimde bazı eksiklikler var en kral yazılımcıların bile vardır ki yazdığım sorunlarda her yazılımcının çözebileceği sorular değil gördüğünüz gibi bu sitede binlerce yazılımcı var sadece bir kişi soruma cevap verebilmiş ben bilmediğimi öğrenmeye çalışıyorum ki müşterilerime daha iyi hizmet verebilmek için uzman olduğu konuda istisnasız herşeyi dörtdörtlük bilen birini tanıyosanız söyleyin

LoeSauperin adlı üyeden alıntı

Şuan kullanıcı profilin çevrimdışı gözüküyor eğer sabaha kadar vakit bulursam tasarımını kopyalayıp çözüm getiririm bulamazsam eğer kodlama bilgin varsa mantığını söylerim halledersin :) ayrıca SEO açısından keywords meta tagını kaldırmanı tavsiye ederim artık google keywordslere değil içeriğe ve description tagını önemsiyor keywords tagı suistimal edildiğinden spam olarak algılanıyor eğer kaldırmama taraftarı iseniz o kadar tag yine çok fazla azalt :)

hocam cevabınız için teşekkür ederim meta tag ları kaldırmayı dşünüyordum zaten bende kod bilgim var sizin zamanınızı çalmak istemem mantığını söylerseniz ben halledebilirim tekrar teşekkür ederim cevabınız için