lostyazilim
tr.link

Siz Webmasterlar Aşık Olabiliyormusunuz ?

75 Mesajlar 11.418 Okunma
acebozum
tr.link

erkolay erkolay webmaster.bbs.tr Kullanıcı
    • Üyelik 13.04.2012
    • Yaş/Cinsiyet 47 / E
    • Meslek Hosting, Domain, Marka, Patent
    • Konum İzmir
    • Ad Soyad S** E**
    • Mesajlar 972
    • Beğeniler 134 / 216
    • Ticaret 20, (%100)
    Aşık olduk, evlendik. Ama hanım da PC'yi az kıskanmıyor. :D

Bilgisayar başında fazla oturmak veya benzeri bir uğraşa takılıp kalmakla hareketsiz bir yaşam biçimine sahip oluyorsun. Bu tercih de türlü sağlık sorunlarına yol açıyor. Bunun içinde libido düşüklüğü de olur, hormonal ve sinirsel bozukluklar da olur. Olur da olur...

Şu hayat tarzına bak:

Görsel uygunsuz bulunursa silinebilir.

Böyle yürür mü?
    Turkgucu21

kişi bu mesajı beğendi.

elektronikssl
    reklam

vingoajans vingoajans Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 20.04.2015
    • Yaş/Cinsiyet 32 / E
    • Meslek Öğrenci
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad A** A**
    • Mesajlar 5
    • Beğeniler 3 / 0
    • Ticaret 0, (%0)
    Valla asosyalliğin dibine vuracağım gibime geliyor. Arkadaşlar dışarı çağırıyor, yok bir şey benim bilgisayar başından kalkıp gitmeme engel oluyor. Özel hayat deseniz var olmasına varda artık pek bir şeyler hissedemiyorum kimseye karşı insanlıkla ilgili duygularım her geçen gün yok olmaya başlıyor. Hayatımız bilgisayar oldu, frenliyemiyoruzda kendimizi.

Ek Olarak:

Okan IŞIK adlı üyeden alıntı

Biz webmasterlar genelde bilgisayarla aramız iyi olduğundan olsa gerek, hayata bakış açımız biraz daha farklı. En basitinden facebook ile haşır neşir olurken arkadaşımız ne paylaşmıştan öte daha çok facebook'un alexası, yeni çıkan özellikleri, sayfa birleştirme olayları, sayfa kasma olayları, varsa açıklarıyla bile ilgilenen arkadaşlarımız oluyor. Dolayısıyla arkadaşlarımızın çoğu da sadece menfaat odaklı bizimle iletişime geçiyor. Facebook'u çalınan bile sizinle muhatap oluyor. Onların aklında muhteşem çocuk olarak yer alıyorsunuz. Kız arkadaşımızın doğum gününde bile, gidip bir çiçek almak yerine, sevgiliye site scriptleri peşinde dolanıyoruz. Haliyle etkileyemiyoruz da. Sonuçta webmaster kafası pek kızlara göre değil. Yani siz onlar için, lüzumsuz işler peşinde koşan, dahi insanlarsınız.
    Tüm bunlara rağmen evliyim. Eşimi bezdirdim. Notepad ++ yı açtığım ekranda ki kodların artık php mi, css mi, html mi olduğunu biliyor. Yine mi pehepe aşkım, yine mi cesese şeklinde tepkiler alıyorum. Bazen maillerime o bakıyor. Siteme gelen yorumların disqus bildirimlerinden olsa gerek, onu da sosyal paylaşım zımbırtısı gibi bişey düşünmüş olmalı bayanlar yorum yaptığında anlamadığı yorumlar için "siz şifreli konuşuyorsunuz, sql import etmek ne demek Allah aşkına" şeklinde kavgalarımız oluyor bizim :)

Hocam bunlar güzel şeyler, tabi yaşça bazılarımızdan büyüksünüz, ama keyifli oluyordur. Öylede misal ben yaptığım işi yakınımdaki kimseye anlatamıyorum. Anlaması için sıfırdan başlamam lazım ona da ömrüm yeter mi tahmin edemiyorum :)

Baykus Baykus kula minnet eylemem. Kullanıcı
    • Üyelik 02.05.2013
    • Yaş/Cinsiyet 28 / E
    • Meslek Coder & Developer
    • Konum İngiltere
    • Ad Soyad G** B**
    • Mesajlar 396
    • Beğeniler 160 / 159
    • Ticaret 39, (%100)
    İlk bilgisayarımı aldıktan 3 sene civarında PC'ye aşık olmuştum.
    Ancak su an eski formumdayım :D 20 Yakın Blog var, buna rağmen hayatım baya aktivitelerle, sosyalleşerek vs. geçiyor..

cwt cwt Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 28.04.2014
    • Yaş/Cinsiyet 34 / E
    • Meslek ...
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad S** A**
    • Mesajlar 1469
    • Beğeniler 384 / 373
    • Ticaret 20, (%100)
    ben aşık olabiliyorum ama kızlara değil

wmaraci
    wmaraci

yakupqqq yakupqqq Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 25.10.2014
    • Yaş/Cinsiyet 33 / E
    • Meslek üniversite öğrencisi
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad Y** K**
    • Mesajlar 963
    • Beğeniler 33 / 285
    • Ticaret 11, (%100)
    beni aşk maşk ilgilendirmez. bi kız buluyum direkt evleneceğim :) ama böyle bi kız bulmak bu ülkede imkansız gibi. üniversiteyi bitirip, iş bulunca 1-2 aylığına gider bi kız bulur, buraya getiririm.

freetorrent freetorrent WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 24.09.2014
    • Yaş/Cinsiyet 35 / E
    • Meslek MEMUR
    • Konum Diğer
    • Ad Soyad H** Ö**
    • Mesajlar 380
    • Beğeniler 97 / 79
    • Ticaret 4, (%100)
    kafayı parayla bozdum kpss yüzünden öğretmen olamadık warez kralı olalım diye uğraşıyoruz aşkta yok hep isyan : )

president president WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 14.09.2014
    • Yaş/Cinsiyet 35 / E
    • Meslek Öğretmen
    • Konum Diğer
    • Ad Soyad H** B**
    • Mesajlar 334
    • Beğeniler 54 / 36
    • Ticaret 1, (%100)

freetorrent adlı üyeden alıntı

kafayı parayla bozdum kpss yüzünden öğretmen olamadık warez kralı olalım diye uğraşıyoruz aşkta yok hep isyan : )

Öğretmen alımları da polis alımları gibi olsaydı kimse mağdur olmazdı, görevlendireceği kadar polis alıyor okula, eğitimcinin nasıl olsa karnı doyar!

Ek Olarak:

erkolay adlı üyeden alıntı

Aşık olduk, evlendik. Ama hanım da PC'yi az kıskanmıyor. :D

Bilgisayar başında fazla oturmak veya benzeri bir uğraşa takılıp kalmakla hareketsiz bir yaşam biçimine sahip oluyorsun. Bu tercih de türlü sağlık sorunlarına yol açıyor. Bunun içinde libido düşüklüğü de olur, hormonal ve sinirsel bozukluklar da olur. Olur da olur...

Şu hayat tarzına bak:

Görsel uygunsuz bulunursa silinebilir.

Böyle yürür mü?

Radyasyona doğal kalkan :D

FiberTurkiye FiberTurkiye WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 18.09.2013
    • Yaş/Cinsiyet 29 / E
    • Meslek Webmaster
    • Konum Aksaray
    • Ad Soyad A** K**
    • Mesajlar 979
    • Beğeniler 83 / 144
    • Ticaret 4, (%100)
    Bende aşık oldum hatta sırf o kadar değer verdim ki gece 3-4te bile mesaj yazdı cevapladım, en ufak sorununa yardim için koştum, dertlerine ortak oldum. Peki sonuç ne? Ben seni arkadaş olarak çok seviyorum aramız bozulmasın. Peki bozulmadı mı? Sabah servisten inerken yüzümüze baksada selamlaşsak diyorum o kadar yanlız kaldım. Sevmek zoruma gidiyor artık hep göğsüm de bir acı hep aklımda aynı insan. Sonra cesaretini topla söyle bütün umutların, hayallerin yıkılsın.
    Turkgucu21 techbank

kişi bu mesajı beğendi.

freetorrent freetorrent WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 24.09.2014
    • Yaş/Cinsiyet 35 / E
    • Meslek MEMUR
    • Konum Diğer
    • Ad Soyad H** Ö**
    • Mesajlar 380
    • Beğeniler 97 / 79
    • Ticaret 4, (%100)

president adlı üyeden alıntı

Öğretmen alımları da polis alımları gibi olsaydı kimse mağdur olmazdı, görevlendireceği kadar polis alıyor okula, eğitimcinin nasıl olsa karnı doyar!

Ek Olarak:
    Radyasyona doğal kalkan :D

kaderimiz hocam mecbur başka yollar çizmeye çalışıyoruz kendimize : ) baştan atanacak bölüm seçseydi inşatta çalışsın diyenler bile var gücüm yetse çalışırımda bünye alışık değil yoğrulmamışız ki baştan şimdiden sonra alışalım. haliyle bu gibi sebeplerden dolayı insan pekde aşk düşünemiyor varsa bile uzaklaşıyor tek aşk para o olmazsa zor .

president president WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 14.09.2014
    • Yaş/Cinsiyet 35 / E
    • Meslek Öğretmen
    • Konum Diğer
    • Ad Soyad H** B**
    • Mesajlar 334
    • Beğeniler 54 / 36
    • Ticaret 1, (%100)

freetorrent adlı üyeden alıntı

kaderimiz hocam mecbur başka yollar çizmeye çalışıyoruz kendimize : ) baştan atanacak bölüm seçseydi inşatta çalışsın diyenler bile var gücüm yetse çalışırımda bünye alışık değil yoğrulmamışız ki baştan şimdiden sonra alışalım. haliyle bu gibi sebeplerden dolayı insan pekde aşk düşünemiyor varsa bile uzaklaşıyor tek aşk para o olmazsa zor .

Anlıyorum, düşüncelerimiz aynı istikamette..
    freetorrent

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al